Leer transformatief ademen in 4 lessen

Leer transformatief ademen in 4 lessen

24 januari 2023
Bewerkt op 29 november 2023
transformatief ademen

In samenwerking met Robert Bridgeman, expert op het gebied van ademhalingstechnieken, hebben we een ademhalingsprogramma ontwikkeld: Transformatief ademen. Dit programma is exclusief beschikbaar voor premium leden van de Meditation Moments app. In vier korte lessen leer je door ademhaling een staat van ontspanning – en zelfs transformatie – te bereiken.

Waarom is ademhaling belangrijk?

Ademen is één van de meest belangrijke functies van ons lichaam. Niet alleen voorziet ademen het lichaam van zuurstof, goed ademen helpt ook bij het afvoeren van afvalstoffen.

De kwaliteit van je ademhaling heeft een enorme invloed op de kwaliteit van je leven. We ademen ongeveer 22.000 keer per dag in en uit. Maar er is een grote kans dat je het verkeerd doet.

Als je niet goed ademt, kun je niet alleen last krijgen van nekpijn en hoofdpijn, maar ook van serieuze gezondheidsklachten als extreme vermoeidheid, cardiovasculaire ziekten en paniekaanvallen.

En naast het feit dat ademhaling bijdraagt aan een betere algehele gezondheid, kan het ook worden ingezet voor diepe transformatieprocessen. Adem je met ons mee voor ontspanning, focus en transformatie?

Het programma: Transformatief ademen

In het programma Transformatief ademen, neemt Robert Bridgeman je in vier korte lessen mee de diepte in. Je begint bij de basis van goed ademen en leert een ademhalingstechniek die je in je dagelijkse leven toe kunt passen. Direct na het opstaan, voordat je gaat slapen of ergens daartussenin.

Het programma Transformatief ademen met Robert Bridgeman bestaat uit de volgende lessen:

  1. Verdiepen en ontspannen door je ademhaling
  2. Terug naar je kern
  3. Boost je energiesysteem
  4. Ademtraining

Ervaar de voordelen van bewust ademen met Meditation Moments.

Het programma Transformatief ademen vind je in de Meditation Moments app onder programma’s.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis
Start gratis proefperiode
Wie is Robert Bridgeman?

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, spreker, auteur en bestudeert al 13 jaar ademhalingstechnieken. Samen met Meditation Moments heeft hij het programma Transformatief ademen gelanceerd.

Waar kan ik goed leren ademen?

In het programma Transformatief ademen in de Meditation Moments app, leert Robert Bridgeman je hoe je door ademhaling een staat van ontspanning – en zelfs transformatie – kunt bereiken.

Deel artikel

MeditationMoments
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en veel ontspannende momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis