Hoeveel kost een Meditation Moments premium abonnement?

combinatie_schermen-3.png

Meditation Moments

Meer rust in je hoofd voor maar € 4,17 per maand

Premium abonnement
€ 49,99
/ jaar
300+ meditaties en muziektracks
Programma's over ademhaling, mindset en meditatie
Slaapverhalen om makkelijker in slaap te vallen
Diverse yoga en Flow videolessen
Alle luisterboeken van Michael Pilarczyk (t.w.v. €75,-)
Ademhalingsoefeningen en affirmaties
En nog veel meer!

App Store Reviews

Ervaringen met de Meditation Moments app

29 mei
RR_48
Een mooie app die helpt om rust in je hoofd te krijgen
Mooie overzichtelijke app met mooie meditaties, muziek en luisterboeken. Kortom alles wat je nodig hebt. Of dit nu rust in je hoofd is of dat een beter zelf inzicht wil krijgen deze app heeft het. Mij heeft het enorm geholpen!!!! Dankjewel daar voor 😊
Lees verder
11 oktober
Pilleke
Slaap verwekkend
Heerlijk om na een drukke dag even jezelf terug te trekken en dan in een diepe slaap valt ‘s nachts wakker word met de oordopjes nog in. Het geeft mijn zoveel rust. Gebruik de app vooral ook in de avond voor het slapen gaan of met een wandeling.
Lees verder
18 oktober
Lizet Kroet
Fantastische app
Wat een fantastische app is het toch. Heerlijk om elke dag een momentje voor mezelf te nemen door te mediteren. Heb al een een tijdje moeite met ademhalen doordat ik mijn ribben heb gekneusd. De nieuwe ademhalingsoefeningen in de app zijn echt een kadootje voor me!
Lees verder
11 oktober
AnSsP63
Verrast
Ben al jaren trouw bij deze app. Heerlijk zoveel verschillende meditaties en muziek en dat voor meer dan een schappelijke prijs. Er is veel contact met de gebruikers en ideeën worden overgenomen. Chapeau. Iedere keer weer verrast met alles wat er wordt gedeeld. Enthousiast team. Echt de fijnste app die ik gebruik.
Lees verder
11 oktober
Bellieb
Wat een geweldige app!!
Leer heel veel, maar het brengt mij vooral veel rust!! Ook mijn 9 jarige zoontje luistert bijna elke dag een meditatie of gebruikt de slaapmuziek. Ook hem brengt het heel veel rust!! Ontzettend bedankt dat jullie deze app hebben gemaakt en hem zo vaak aanvullen met mooie nieuwe dingen!!
Lees verder
12 oktober
Thijs 10
Echt een aanrader!
Dit is de eerste meditatie app die ik al voor langere tijd gebruik. Fijne meditaties met de rustgevende stem van Michael, grote keuze in verschillende korte en langere meditaties. Een extra grote plus de meditaties voor kinderen, mijn twee zonen luisteren er elke avond naar bij het gaan slapen. Echt een aanrader!!!
Lees verder
19 april
Daisy 't Hart
Het heeft mijn leven veranderd!
Eerst was ik onwijs sceptisch over mediteren, kon mijn lach vaak niet inhouden en vond het zweverig. Ik ben Michael dan ook echt heel erg dankbaar dat hij mij een anderen kant hebt laten zien. Nu mediteer ik 2 keer per dag, zonder kan ik zelfs bijna niet in slaap vallen haha. Dankjewel Michael, echt een aanrader!
Lees verder
28 september
Patrick Hanegraaf
Deze app en het toepassen zorgt voor persoonlijke groei!
Meditation moment app is een belangrijk ritueel in mijn leven geworden. De content wordt vaak aangevuld. En de inhoud is gestructureerd en bruikbaar. Het geeft inzichten richtlijnen en heel veel rust in je hoofd. Het helpt mij ook focus te houden en mijn doelen te behalen met de digitale boeken die er bijzijn geleverd. 🙏💙🙏
Lees verder
3 februari
@44!
Dankbaar voor deze mooie app.
Ik gebruik deze app dagelijks. Zo dankbaar dat deze op mijn pad is gekomen. Goede meditaties, mooie muziek. Geeft me zoveel rust. Stem van Michael is zo bijzonder in combinatie met de muziek. Het geeft je echt een shift. Ook alle boeken gekocht. Als je nog twijfelt.. ga ervoor..is echt een waardevolle aankoop die je leven zal veranderen.
Lees verder
27 mei
Bo Slaterus
De beste meditatie app van Nederland
Dit is de beste meditatie en persoonlijke ontwikkelings app van nederland. Niet alleen prachtige meditaties en muziek maar ook blogs, luisterboeken, zelf inzicht oefeningen en live events (full moon) zijn te doen in deze app. De app blijft maar vernieuwen met fantastisch nieuwe tools!
Lees verder
20 maart
Yannick Pinckaers
Rust en stilte in mijn leven
Deze app heeft mij veel gebracht in het leven. Klinkt groots, maar het is echt zo. Je verandert je kijk in het leven, neemt meer afstand van je emoties en je handelt naar je gevoel. Dat werkt bij mij wel zo, dankzij deze app. Ga zo door! Mijn dank is groot! Namaste.
Lees verder
3 mei
PaulW90
Volledige meditatie app
Geweldige app voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie, mindfulness en persoonlijke groei. Op fijne wijze wordt je door meditaties, affirmaties en zelfs luisterboeken begeleid. Daarnaast zijn de korte “lessen” heel fijn voor beginners om meditatie en affirmaties te ontdekken.
Lees verder
3 november
Bo Pasmans
Een cadeautje voor het hele gezin
Ik ben enorm dankbaar dat ik vorig jaar deze app heb aangeschaft. Elke dag brengt deze mooie app liefde, dankbaarheid en rust in ons gezin. De inspirerende luisterboeken en de fijne meditaties en muziek zijn van enorme toegevoegde waarde ❤️🙏
Lees verder

Voel je krachtiger, rustiger en gelukkiger

Duizenden gebruikers van Meditation Moments geven aan dat zij dankzij de app:

  • Meer innerlijke rust ervaren
  • Beter kunnen slapen en meer energie hebben
  • Dichter bij zichzelf kunnen blijven
  • Vrolijker en gelukkiger zijn
  • Meer in het hier en nu leven
michael-2 (1).png

11.662 mensen mediteren op dit moment

Doe ook met ons mee!

“Ik ben sinds kort begonnen met de Meditation Moments app. En het leuke aan deze app is dat je er voor verschillende doeleinden terecht kunt. Er zijn meditaties voor de ochtend of de avond. Of juist om te ontspannen of te visualiseren.”

Denise
Ik ben super verrast door alle content in de app. Ik gebruik de Binaural muziek veel, die je hersengolven beïnvloed zodat ik me kan beter concentreren.

Merel
Het mooie aan deze app is dat er voor elk moment van de dag wel een meditatie tussen zit.

Manon
Ik gebruik de slaapmeditaties om in slaap te komen, maar ook de kleine meditaties voor een rustmoment midden op de dag. Deze meditatie heeft echt mijn leven veranderd.

Daniëlle
meditation-1.svg
#1 meditatie app
in Nederland
Star 6-1.svg
4.9 sterren
gemiddelde beoordeling
award-1.svg
60K+ beoordelingen
in de App Stores
users-1.svg
1M+ gebruikers
op alle platformen

Liever eerst 7 dagen gratis proberen?

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.

Geen betaalgegevens nodig. Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.