Programma's in de Meditation Moments app

Ontdek de programma's in de Meditation Moments app en leer alles over mediteren, (transformatief) ademen, mindset en affirmaties. De programma's kun je volgen met een premium abonnement.
Direct toegang tot alle programma's
programma in de meditation moments app
programma beginnen met mediteren

Beginnen met mediteren

Hoe pak je het aan als je net begint met mediteren? Wat kun je precies verwachten, hoe kun je effectief mediteren en met welke valkuilen moet je rekening houden? Je leert het tijdens dit basisprogramma over meditatie.

Begin direct met de eerste les van 'Beginnen met mediteren'

Meester worden over je mind

Hoe is het met jouw positieve mindset? Je mindset is jouw manier van denken en bepaalt de manier waarop je in het leven staat. In dit programma leer je in vijf lessen over je mind en mindset én hoe je deze positief kunt beïnvloeden. 

Begin direct met de eerste les van 'Meester worden over je mind'

programma meester worden over je mind
programma de kracht van ademhaling

De kracht van ademhaling

Je ademhaling is de basis tijdens elke meditatie. In dit programma van vier lessen ontdek je meer over de ademhaling als levenskracht en hoe je deze effectief kunt inzetten.

Begin direct met de eerste les van 'De kracht van ademhaling'

Transformatief ademen

Robert Bridgeman is ademhalingsexpert en neemt je met het programma Transformatief ademen mee in de wereld van de ademhaling. Boost je energiesysteem en ontdek hoe je diepe ontspanning kunt ervaren.

Begin direct met de eerste les van 'Transformatief ademen'

programma transformatie ademen
programma de kracht van affirmaties

De kracht van affirmaties

Affirmaties zijn een zeer krachtige manier om je mindset op een positieve manier te veranderen. Ontdek in de vier lessen van dit programma hoe je positiever, krachtiger en liefdevoller in het leven kunt staan met behulp van affirmaties.

Begin direct met de eerste les van 'De kracht van affirmaties'

7 dagen stilte

In het programma 7 dagen stilte leer je om afstand te nemen van de wereld om je heen, je drukke leven en je eigen gedachten, om zo terug te komen in het moment. Het doel van het programma is om de stilte in jezelf te ervaren, zonder dat je gedachten afdwalen (naar het verleden of de toekomst).

Begin direct met de eerste les van '7 dagen stilte'

programma 7 dagen stilte
beter slapen programma

In 7 dagen beter slapen

In 7 dagen maak je kennis met verschillende soorten meditaties, oefeningen, muziek en een slaapverhaal die je helpen om makkelijker in slaap te vallen.

Begin direct met de eerste les van 'In 7 dagen beter slapen'

In 7 dagen minder stress

In 7 dagen maak je kennis met verschillende soorten meditaties en oefeningen die je helpen om beter met stress om te gaan. Na het volgen van de lessen zul je merken dat je minder zorgen hebt en meer rust ervaart.

Begin direct met de eerste les van 'In 7 dagen minder stress'

In 7 dagen minder stress
icon-10.png
#1 meditatieapp
in Nederland
icon-3-5-5.png
4.9 sterren
als gemiddelde beoordeling
icon-4-5-5.png
30k beoordelingen
op iOS en Google Play
icon-5-5.png
600k gebruikers
op alle platformen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de programma’s uit de Meditation Moments app beluisteren?

Je moet premium lid zijn om te programma’s uit de Meditation Moments app te kunnen beluisteren. Het programma Beginnen met mediteren is gratis te beluisteren. Open de app, navigeer naar Ontdekken en klik op Programma’s.

Hoe kan ik beginnen met mediteren?

In het programma Beginnen met mediteren leer je in 6 korte lessen de basisprincipes van meditatie. We vertellen je wat meditatie precies is, met welke valkuilen je rekening moet houden en hoe je zelf effectief kunt mediteren.

Hoe kan ik beter slapen?

In het programma In 7 dagen beter slapen maak je kennis met verschillende soorten meditaties, oefeningen, muziek en een slaapverhaal die je helpen om makkelijker in slaap te vallen.

Hoe kan ik beter met stress leren omgaan?

In het programma In 7 dagen minder stress geven we je de handvatten om beter met stress te leren omgaan. Na het volgen van de lessen en het doen van de oefeningen, zul je merken dat je minder zorgen hebt en meer rust ervaart.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, muziek, en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.