Over Meditation Moments

Over ons

Wie zijn wij?

Meditation Moments is in 2018 opgericht door vijf co-founders. In vier jaar tijd is onze start-up uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een team van meer dan 20 medewerkers en freelancers. De afgelopen jaren hebben we al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om minder stress te ervaren, beter te slapen en positiever te denken. Onze missie is om 100 miljoen mensen een dagelijks momentje rust te laten ervaren.

#1 meditatie app
in Nederland
4.9 sterren
gemiddelde beoordeling
45k beoordelingen
in de App Stores
1M+ gebruikers
op alle platformen

Onze sprekers & experts

Michael Pilarczyk
Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk heeft het grootste gedeelte van de meditaties en affirmaties ingesproken. Ook staan programma's en luisterboeken van Michael in de app.

Marieke van Ginneken
Marieke van Ginneken

Veel kindermeditaties zijn ingesproken door gezinstherapeut en kinderyogadocent Marieke van Ginneken. Ook begeleidt Marieke de kinderyoga in de app.

Robert Bridgeman
Robert Bridgeman

Ademhalingsexpert Robert Bridgeman heeft diverse ademhalingsoefeningen en het programma Transformatief ademen ontwikkeld en ingesproken.

Fajah Lourens
Fajah Lourens

In samenwerking met Meditation Moments heeft Fajah Lourens haar eigen collectie Mediteren met Fajah gelanceerd in de app.

Cindy Koeman
Cindy Pilarczyk - Koeman

Via de app kun je Cindy's Flow-sessies volgen die bestaan uit een krachtige combinatie van meditatie, yoga, pilates en ademwerksessies.

Caressa
Caressa Guglielmi

Samen met Caressa hebben we yogalessen opgenomen. In haar lessen combineert ze vinyasa, yin en yoga nidra en verschillende healingtools.

Adura
Adura Sulaiman

Veel affirmaties zijn ingesproken door Adura Sulaiman. Deze songwriter, performer en muziekdocent heeft van haar stem haar vakgebied gemaakt.

Marieke van Meijeren
Marieke van Meijeren

Samen met Marieke van Meijeren hebben we Transcendente reizen (TR) geschreven en ingesproken.

Marlon Leidsman
Marlon Leidsman

Marlon's yogalessen zijn een combinatie tussen speelsheid, uitdaging en ontspanning, waardoor je met een glimlach je yogamat verlaat.

Bonnie Warnars
Bonnie Warnars

Yogalerares Bonnie Warnars is opgevoed met het levensmotto ‘leven vanuit het luisteren naar het hart’. Voor Meditation Moments heeft Bonnie zwangerschapsyoga opgenomen.

Jody Kienhuis
Jody Kienhuis

Fysiotherapeut en manueel therapeut Jody Kienhuis heeft samen met Meditation Moments meditaties ontwikkeld en opgenomen die je tijdens de zwangerschap en na de bevalling kunt doen.


Remote-first bedrijf

Meditation Moments is een remote-first bedrijf en alle teamleden werken verspreid over Nederland en zelfs Europa. We kunnen met trots zeggen dat we een ijzersterk team hebben met professionals die stuk voor stuk ontzettend goed zijn in wat ze doen. Om toch af en toe samen te kunnen werken, hebben we ons ‘open’ kantoor in Vinkeveen. Hier kunnen de teamleden die in Nederland werken elkaar (vrijblijvend) wekelijks zien. 

poldersport team meditation moments.jpg
teamuitje meditation moments-2.JPG
hardlopen team meditation moments-1.jpg
samenwerkdag meditation moments-1.jpeg
Wil jij onderdeel zijn van ons team?
Kom werken bij Meditation Moments