In de media

iPhoned

Januari 2022
“Het is belangrijk om ook wat meer tijd voor jezelf te nemen. Ben je van plan om het in 2022 allemaal wat relaxter aan te doen, dan komt de app Medition Moments je goed van pas. Wanneer je de app start kies je eerst je doel. Dit kan onder andere het verminderen van stress zijn, je focus te verbeteren of een betere nachtrust. Een combinatie van verschillende doelen mag natuurlijk ook.”
Lees artikel

Algemeen Dagblad

Mei 2021
“Bij mensen die consistent mediteren is duidelijk te zien dat de bloeddruk en de hartslag dalen. De stresshormonen en neurotransmitters gaan zich anders gedragen. Er wordt meer melatonine aangemaakt, waardoor je makkelijker in slaap komt”, zegt Michael Pilarczyk, mindset- en mindfulnesscoach en oprichter van de app Meditation Moments. ,,Meditatie heeft vaak hetzelfde effect als medicatie die wordt voorgeschreven voor mensen met slaapproblemen of AD(H)D. Het helpt je de prikkels van buitenaf te reguleren.”
Lees artikel

Mashable

September 2021
“Bij Meditation Moments, heb je de mogelijkheid om te kiezen wat je doel is. Zo kun je er voor kiezen om beter te slapen, minder stress te hebben, meer focus te krijgen of meer positiever zijn. De app vraagt of je enige ervaring hebt, maar als je dat niet hebt no worries de app helpt alle beginners die willen mediteren onder ons. Je kunt er zelf voor kiezen wanneer je dit wilt doen. Ochtend, middag, avond. Mediteer er op los.”
Lees artikel

RTL Nieuws

Juni 2020
“In onrustige tijden kan mediteren heel effectief zijn. Maar wat is het precies en waarom zijn zoveel mensen erbij gebaat? Mindfulnesscoach Michael Pilarczyk: “Mediteren helpt je geest weer scherp te krijgen.”
Lees artikel

Intermediair

December 2018
“Mensen spiegelen zich aan een sociaal verwachtingspatroon en komen dan in een negatieve spiraal terecht. Mijn app is een hulpmiddel om je focus te herpakken.”
Lees artikel

Android World

November 2018
“Er zijn veel meditatie-app in de Play Store te vinden maar een enkeling is ook in het Nederlands te gebruiken”
Lees artikel

Het NLP College

“Meditation Moments App Review: 5/5 Simpel en Uitnodigend”
Lees artikel

Nationale Zorggids

Maart 2022
Voor veel mensen kan het handig zijn om mindfulness te beoefenen met een app.
Lees artikel

Foodsisters

Februari 2020
“Denk jij bij mediteren steevast ‘niet echt iets voor mij’? Wij probeerden de Meditation Moments App en zijn om.”
Lees artikel

iCulture

November 2018
“Je zou het aan de naam niet zeggen, maar deze meditatie-app is van Nederlandse bodem. In de app beluister je tracks en meditaties om tot rust te komen”
Lees artikel

&C

Augustus 2023
"Meditation Moments is lekker in het Nederlands en heeft voor elk gevoel verschillende oefeningen. Ben je toe aan ontspanning (wij ook) of heb je juist zelfvertrouwen nodig? De app biedt het je."
Lees artikel

Women's Health

April 2023
"Ben je toe aan rust in een stressvol leven en zou je graag willen werken aan een positieve mindset en betere nachtrust? Misschien is Meditation Moments de app die jou dat dagelijkse rustmomentje kan bieden. Je kunt in de app aangeven waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Van een meditatie om je dag ontspannen te starten tot een inspirerend artikel, of ga jij voor wat White Noise om beter te kunnen slapen?"
Lees artikel