Welkom bij onze meditatie challenges!

Zorg voor meer rust in je hoofd en kom dichterbij jouw mooiste leven met Meditation Moments 7-daagse meditatie challenges.
iPhone mockup
vrouw doet meditatie challenge

Waarom zou je meedoen met een meditatiechallenge?

Soms zijn we zo gefocust op onze dagelijkse bezigheden, dat we onze doelen uit het oog verliezen. Onze meditatie challenges zijn een kans om op de pauzeknop te drukken en na te denken over hoe jouw gelukkigste leven eruitziet. Samen leggen we de route af die je er met plezier naartoe brengt.

Doe mee met onze eerstvolgende challenge

  • Ontwikkel de gewoonte om dagelijks te mediteren
  • Krijg toegang tot nieuwe, inspirerende meditaties
  • Meer rust in je hoofd en meer zelfkennis
  • Maak een positieve verandering
vrouw mockup transformatie challenge.jpg

Dit vonden gebruikers van onze eerdere challenges

Wat een prachtige Herfst Challenge! 🍂 Net wat ik nodig had om in alle vertrouwen niet beantwoorde gevoelens eindelijk los te laten, samen met de natuur.
Ik heb genoten van de Herfst Challenge. Het gaf me zoveel rust. Sinds ik bijna dagelijks een meditatie volg of voor het slapen naar de muziek luister, kan ik even terug naar mezelf. Even niets. Na een heftige periode geeft het me rust en een momentje voor mijzelf. Dank daarvoor. 🙏
Graag wil ik even delen hóe blij ik ben met de Lente Challenge! ❤ Ik kijk elke dag weer uit naar wat er op ‘het programma’ staat. Zo kom ik ook in aanraking met nieuwe dingen, die ik anders niet zou uitproberen.
Was echt enorm fijn om met de Lente Challenge mee te doen. Super-ontspannend en leuk, de verschillende meditatievormen. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Word hier echt blij en relaxed van! 🙏

Hoe lang nog tot de volgende challenge begint?

Veelgestelde vragen

Kan ik meedoen als ik nog nooit heb gemediteerd?

Ja! Onze meditatie challenges zijn zowel geschikt voor absolute beginners als voor ervaren meditatie-beoefenaars. De meditaties in deze challenge zijn allemaal geleide meditaties. Tijdens deze meditaties luister je naar een stem die je door de meditatie leidt. Het enige wat je hoeft te doen, is luisteren en je hieraan overgeven. 

Hoeveel tijd kost het om mee te doen?

Het doel van een meditatie challenge is om jezelf elke dag even rust in je hoofd te geven. Je bent hier dus niet veel tijd aan kwijt; dit varieert van 9 tot 30 minuten per dag. 

Hoe kan ik meedoen met de eerstvolgende challenge?

Zodra er een nieuwe meditatie challenge van start gaat, kondigen wij dit aan op deze pagina. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen, is de Meditation Moments app en een account. Je kunt je dan op de 'Voor jou'-pagina in de mobiele app aanmelden om mee te doen met deze 7-daagse meditatiechallenge.