Hoe werkt de app?

1. Download de app

Voordat je kunt beginnen met mediteren, is het nodig om de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zoek op ‘Meditation Moments’ en je ziet de app direct bovenaan staan.

AppStore.png
welkom.png

2. Maak een account aan

Vervolgens is het nodig om in te loggen. Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Dan kun je een account aanmaken door op ‘Start nu’ te drukken. 

Zodra je bent ingelogd zie je direct een groot blok met 'Welkom'. Het is vooral fijn om met deze audio’s te beginnen als je nog nooit hebt gemediteerd. Ze leggen je uit wat mediteren is en geven praktische tips.

3. Ontdek de app

Bij 'ontdekken' zie je alle collecties met meditaties, muziek, artikelen en programma's. Zo kun je gemakkelijk kiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Je vindt onder andere de volgende collecties in de app:

 • Start je dag: begin je dag vanuit rust
 • Slaap lekker: een moment van ontspanning voordat je gaat slapen
 • Ontspanning: een paar minuten ontspanning en rust
 • Ademhaling: ontdek de kracht van ademhaling
 • Affirmaties: voor het leven van je mooiste leven
 • Inspiratie: elke dag nieuwe inspiratie en inzicht
 • Visualisatie: gebruik je verbeeldingskracht
 • Kids: fijne meditaties voor kinderen
 • Minder stress: leer omgaan met stress en ontspan je lichaam
 • Dankbaarheid: sta stil bij het mooie om je heen
 • Zelfvertrouwen: sta in je kracht en boost je eigenwaarde
 • Wandelen: maak je hoofd leeg tijdens een wandeling
 • Focus: verbeter je focus en aandacht
 • Positiviteit: stimuleer positieve gevoelens
 • Mediteren met Fajah: meditaties door Fajah Lourens
Ontdek de app
Voor jou scherm

Voor jou

Ook heb je een persoonlijke Voor jou-pagina. Op deze pagina kun je elke dag invullen hoe je je voelt, zodat je een fijne mood journal kunt bijhouden. 

Daarnaast worden op deze pagina de meditaties getoond die passen bij dat moment van de dag en de meditaties en muziek die speciaal voor jou zijn uitgezocht. 

Ook kun je hier live events of challenges vinden, onlangs toegevoegde content, populaire meditaties en muziek en de nieuwste artikelen.

4. Begin met mediteren

Verschillende lengtes
Bij de meeste meditaties kun je kiezen tussen verschillende lengtes. De app bevat meditaties van 3 tot 45 minuten. Kies een meditatie, selecteer de juiste lengte en druk op 'Afspelen'. Tijdens het beluisteren van een meditatie kun je aan de balk onderaan zien hoe lang de meditatie nog duurt.

Downloaden
Je kunt de meditatie ook downloaden om offline te luisteren. Dit doe je via de drie puntjes rechtsboven.

Quotes
Als een meditatie is afgelopen of als je deze tussentijds beëindigd hebt (door het kruisje linksboven), komt er een quote op het scherm tevoorschijn. Deze is per meditatie anders en kun je delen op sociale media.

Beoordelen & opslaan
Daarnaast kun je de meditatie beoordelen. Vind je een meditatie fijn? Met het hartje kun je de meditatie toevoegen aan je favorieten, zodat je deze de volgende keer makkelijk kunt vinden.

Het kruisje brengt je weer terug naar het beginscherm.

Begin met mediteren
combinatie_schermen-5.png

5. Kies jouw favorieten

Muziek
Naast meditaties staat de app boordevol prachtige muziek. Van binaural beats en energetics tot relaxing piano en natuurgeluiden. Er staat zelfs muziek in die baby's helpen om sneller in slaap te vallen én white noise waarmee jij zelf beter kunt slapen.

Programma's
Wil je een programma volgen? Ook dat kan! Ontdek bijvoorbeeld Transformatief ademen door Robert Bridgeman, De kracht van affirmaties of Meester worden over je mind.

Luisterboeken
Michael Pilarczyk heeft vier luisterboeken ingesproken: Je bent zoals je denkt, Master your mindset, Think and Grow Rich en Dansen in de hemel. 

Slaapverhalen voor volwassenen
Onze slaapverhalen voor volwassenen zijn ingesproken, dromerige verhalen die speciaal zijn ontworpen om je geest voor te bereiden op een goede nachtrust.

Yoga & Flow
Kom uit je hoofd en in je lijf met de yogalessen en flow-sessies in de app. Schud de spanning uit je lijf door te bewegen en versterk de connectie tussen body & mind. Deze sessies kun je los volgen, maar zijn ook heel fijn om te doen in combinatie met een meditatie.

Download gratis

Je kunt de app gratis downloaden en hebt dan toegang tot:

●  14 gratis meditaties
●  19 gratis muziektracks

Toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken?

Word premium lid van Meditation Moments voor € 49,99 per jaar en krijg toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken. Lees hier alles over premium lid worden.

Michael Pilarczyk-3-1.png