Hoe werkt de app?

1. Download de app

Voordat je kunt beginnen met mediteren, is het nodig om de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zoek op ‘Meditation Moments’ en je ziet de app direct bovenaan staan.

AppStore.png
welkom.png

2. Maak een account aan

Vervolgens is het nodig om in te loggen. Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Dan kun je een account aanmaken door op ‘Start nu’ te drukken.

3. Ontdek de app

Zodra je bent ingelogd zie je direct een groot blok met 'Welkom'. Het is vooral fijn om met deze audio’s te beginnen als je nog nooit hebt gemediteerd. Ze leggen je uit wat mediteren is en geven praktische tips.

Bij 'ontdekken' zie je alle thema’s met meditaties. Zo kun je de juiste meditatie kiezen waar je op dat moment behoefte aan hebt. De volgende thema’s zitten in de app:

  • Start je dag: om de dag mee te beginnen.
  • Ontspanning: om elke dag mee te ontspannen.
  • Slaap lekker: om de dag in rust te eindigen.
  • Ontspanning: als je behoefte hebt aan een momentje rust.
  • Inspiratie: als je behoefte hebt aan inzicht en inspiratie.
  • Visualisatie: geleide meditaties die je helpen visualiseren.
  • Kids: meditaties voor kinderen.
  • Ademhaling: praktische oefeningen voor elk moment van de dag.
Mediteren.png
morning-mockup.png

4. Begin met mediteren

Verschillende lengtes
Bij de meeste meditaties kun je kiezen tussen verschillende lengtes. De app bevat meditaties van 3 tot 45 minuten. Kies een meditatie, selecteer de juiste lengte en druk op 'Afspelen'. Tijdens het beluisteren van een meditatie kun je aan de balk onderaan zien hoe lang de meditatie nog duurt.

Downloaden
Je kunt de meditatie ook downloaden om offline te luisteren. Dit doe je via de drie puntjes rechtsboven. 

Quotes
Als een meditatie is afgelopen of als je deze tussentijds beëindigd hebt (door het kruisje linksboven), komt er een quote op het scherm tevoorschijn. Deze is per meditatie anders en kun je delen op sociale media. 

Beoordelen & opslaan
Daarnaast kun je de meditatie beoordelen. Vind je een meditatie fijn? Met het hartje kun je de meditatie toevoegen aan je favorieten, zodat je deze de volgende keer makkelijk kunt vinden.

Het kruisje brengt je weer terug naar het beginscherm.

5. Kies jouw favorieten

Muziek
Naast meditaties staat de app boordevol prachtige muziek. Van binaural beats en energetics tot relaxing piano en natuurgeluiden. Er staat zelfs muziek in die baby's helpen om sneller in slaap te vallen én white noise waarmee jij zelf beter kunt slapen.

Programma's
Wil je een programma volgen? Ook dat kan! Ontdek bijvoorbeeld Transformatief ademen door Robert Bridgeman, De kracht van affirmaties of Meester worden over je mind.

Luisterboeken
Michael Pilarczyk heeft vier luisterboeken ingesproken: Je bent zoals je denkt, Master your mindset, Think and Grow Rich en Dansen in de hemel. 

mockup-new2-3.png
michael-shadow-2.jpeg

Download gratis

Je kunt de app gratis downloaden en hebt dan toegang tot:

●  14 gratis meditaties
●  19 gratis muziektracks

Toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken?

Word premium lid van Meditation Moments voor € 49,99 per jaar en krijg toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken. Lees hier alles over premium lid worden.