Ademhalen met Robert Bridgeman

Ademhalen met Robert Bridgeman

24 januari 2023
Bewerkt op 29 november 2023
Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is een transformatie coach, traumaspecialist, founder van Bridgeman Academy, spreker, auteur en bestudeert al 15 jaar ademhalingstechnieken. Hij leefde twee jaar in Azië, waar hij leerde over het boeddhisme, en woont nu in het Katharenland in Frankrijk. In totaal schreef Robert 9 boeken, waaronder het boek Start vandaag met ademen, over hoe je met de Bridgeman Ademmethode de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Robert kwam op het spirituele pad door persoonlijke omstandigheden. Hij veranderde van een te zware man die te veel rookte en dronk naar een inspirerend en gezond persoon. Maar deze verandering vond niet van de ene op de andere dag plaats.

Robert verdiepte zich in 33 bewustzijnmethoden

Bridgeman leerde over meditatie van Dingeman Boot, de bekendste meditatieleraar in Nederland. Vervolgens reisde hij de wereld rond om meer te leren over de hersenwetenschap, waarvoor hij zich verdiepte in 33 bewustzijnmethoden.

Nadat Robert zich aansloot bij het Search Insight Yourself Leadership Institute, een samenwerking tussen Google en Stanford University, beklom hij samen met Wim Hof de Kilimanjaro. Hiermee lieten ze het effect van meditatie op de geest en het lichaam zien. Later reisde Robert van de Verenigde Staten naar Engeland, Nepal, India, Thailand en Vietnam en richtte hij met zijn vrouw Monique de Bridgeman Methode op. Deze methode gaat over bewustwording, het verminderen van stress, geluk en welzijn.

Het is Roberts missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren, verbinden en wakker te schudden. Dit komt uit zijn diepe verlangen om iedereen zijn eigen pad te laten bewandelen om zo bij te dragen aan de wereldwijde verandering in het bewustzijn van de mensheid.

Transformatief ademen met Robert Bridgeman

Samen met Meditation Moments ontwikkelde Robert Bridgeman het programma Transformatief ademen, waarin je leert hoe je door ademhaling een staat van ontspanning – en zelfs transformatie – kunt bereiken.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis
Start gratis proefperiode

Het programma Transformatief ademen is exclusief beschikbaar voor premium leden van de Meditation Moments app.

Wie is Robert Bridgeman?

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, spreker, auteur en bestudeert al 13 jaar ademhalingstechnieken. Samen met Meditation Moments heeft hij het programma Transformatief ademen gelanceerd.

Wat is een goede app voor ademhalingsoefeningen?

De Meditation Moments app heeft naast het programma Transformatief ademen met Robert Bridgeman ook verschillende ademhalingsoefeningen die je kunt doen. De ademhalingsoefeningen in de app worden geleid door Robert Bridgeman.

Deel artikel

MeditationMoments
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en veel ontspannende momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis