Uit je hoofd, in je lijf. Met Yoga & Flow.

  • Diverse yoga en Flow videolessen
  • Geschikt voor alle niveaus
  • Waar en wanneer het jou het beste uitkomt
  • Bekijk via je mobiel, dekstop of tv
Probeer Yoga & Flow gratis
yogaflow-cindy-marlon-2-1.png

Wat kun je verwachten?

Lessen met verschillende doeleinden en lengtes

Kies een les die bij jou past, waar en wanneer je wilt. Een greep uit de lessen:
Video 1
Flow voor het loslaten van spanning

Ontspanning, Losschudden, Verlichting

Video 2
Liefdevol Flow-ritueel

Zelfliefde, Ritueel, Zelfmassage

Video 3
Yoga voor vitaliteit

Vitaliteit, Flexibiliteit, Pauze

Over onze docenten

Cindy Koeman
Cindy – Flow

Cindy is mede-oprichter van Meditation Moments. Zij heeft Flow ontwikkeld, omdat ze dit zelf miste. Bij Flow heeft Cindy alles samengebracht wat ze fijn vindt en gecombineerd tot wat ze noemt een ‘inner work-out’. In een Flow-sessie gebruikt ze elementen van breathwork, dans, meditatie, visualisatie, pilates en technieken uit lichaamsgerichte therapie.

Caressa
Caressa – Yoga

Yoga maakt al deel uit van Caressa’s leven sinds haar jeugd. Het is de plek waar zij keer op keer de weg naar haarzelf terugvindt. Ze gelooft dat yoga gaat over het verbinden met het hart, het cultiveren van bewustzijn, en het creëren van een veilige ruimte om in onze ziel te duiken. Ze heeft diverse yoga opleidingen afgerond. In haar lessen combineert zij vinyasa, yin en yoga nidra, naast verschillende healing tools.

Marlon
Marlon – Yoga

Voor Marlon is yoga een vorm van zelfzorg. Het is een moment om aandacht te geven aan zijn lichaam en geest, en om zichzelf wat welverdiende TLC (Tender Love and Care) te geven. De lessen die Marlon heeft opgenomen voor de Meditation Moments app zijn een combinatie van speelsheid, uitdaging en ontspanning, waardoor je met een glimlach je mat zult verlaten.

Flow in de app

Kom meer in verbinding met je lichaam met Flow

  • Schud spanning uit je lijf
  • Kom helemaal tot rust
  • Leer om naar je eigen lichaam te luisteren

Werk dagelijks aan je welzijn met Yoga

  • Versterk de connectie tussen body & mind
  • Los stress en spanning in je lijf op
  • Voel je krachtig en energiek
yoga in de app

Ervaringen met Yoga & Flow

Pauline
Ik heb zojuist meegedaan aan een Flow sessie. En letterlijk, ik voel me herboren. Het was zo ontzettend fijn om al mijn emoties uit mijn lichaam te schudden en te ademen. Ik voelde tintelingen over mijn hele lijf. Ik heb al m’n tranen en woede achter kunnen laten. Ik voel me voor het eerst in 5 jaar weer zo ontspannen. Echt, dankjewel.
Aylin
Na Caressa’s yoga lessen voelde ik mij weer helemaal geladen met positieve energie. Haar manier van les geven vind ik heel fijn en ontspannen. Een les die ik zeker vaker zou doen!
Annet
Het bewegen hielp me enorm om te ontspannen! Was eerst een houten klaas maar na verloop van tijd werd het vloeiender. Was verbaasd hoe snel dat ging. Na afloop voelde ik mij lekker rustig en ontspannen.

Veelgestelde vragen

Wat is Flow?

Flow is een inner work-out voor je body en mind. Bij een sessie worden movement, dans, breathwork en visualisatie gecombineerd. Flow activeert je energie en geeft je lichaam kracht. Daarnaast verruimt het je mind. Flow helpt je op een leuke, relaxte en makkelijke manier om uit je hoofd te komen en weer in verbinding met je lichaam. Het maakt je bewust van hoe je body en mind samenwerken en helpt je om stress en spanning los te laten.

Wat is Yoga?

Yoga betekent niet hetzelfde voor iedereen. Waar sommige het gebruiken om hun lichaam te stretchen, gebruiken anderen het om verbinding tussen lichaam en geest te ervaren. Maar het kan ook zo zijn dat yoga iets anders voor je betekent afhankelijk van de dag en hoe je je voelt.

Yoga is een fysieke, mentale en spirituele oefening die duizenden jaren geleden is ontstaan in India. De oefening bestaat uit een combinatie van fysieke houdingen (asanas), ademhalingsoefeningen en meditatie.

Wat heb ik nodig om een Yoga of Flow les te volgen?

In principe heb je alleen een yogamatje nodig en kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Verder raden we aan om niet te zwaar te eten vlak voor een les.

Waar vind ik Yoga & Flow in de Meditation Moments app?

Nadat je het losse product hebt aangeschaft, is dit automatisch gekoppeld aan je Meditation Moments account. In de Meditation Moments app op jouw telefoon kun je de video’s terugvinden onder het tabje ‘Ontdekken’. Je kunt de video’s casten naar een Apple TV of Google Chromecast om deze op de tv te bekijken.

Hoe kan ik de video’s bekijken op mijn tv?

Je kunt de lessen casten naar de tv via Apple TV of Google Chromecast. Heb je geen Apple TV of Google Chromecast? Dan kun je de lessen ook bekijken via je computer. Ga dan naar app.meditationmoments.com/nl en log daar in.

Hoe kan ik de video’s bekijken op mijn laptop?

Nadat je het losse product hebt aangeschaft, is dit automatisch gekoppeld aan je Meditation Moments account. Als je op jouw computer naar app.meditationmoments.com/nl gaat, open je de webversie van Meditation Moments. Daar kun je de video’s ook bekijken via je laptop.

Moet ik premium lid zijn van Meditation Moments om Yoga en Flow sessies te volgen?

Ja. Je hebt een premium abonnement nodig om Yoga en Flow sessies te kunnen volgen.

Ik ben zwanger, kan ik deelnemen?

Ja, dat kan. Wel is het op eigen risico en bij twijfel raden we aan om even te overleggen met je verloskundige/arts. Voor Flow geldt dat je je meer op je ademhaling en op visualisatie kunt richten als de bewegingen te intens aanvoelen. Bij yoga kunnen bewegingen als twists vooral aan het begin van de zwangerschap beter worden vermeden. Vanuit savasana kun je beter op je linkerzijde rollen dan op je rechterzijde.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Probeer de 300+ meditaties, yoga en Flow, muziektracks, programma’s en luisterboeken uit de Meditation Moments app nu 7 dagen gratis.

Geen betaalgegevens nodig. Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.