Doe je van 18 t/m 24 april mee met de Lente Challenge? 🌸

Hoe werkt de app?

1.
Download de app

Voordat je kunt beginnen met mediteren, is het nodig om de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zoek op ‘Meditation Moments’ en je ziet de app direct bovenaan staan. 

2.
Account aanmaken

Vervolgens is het nodig om in te loggen. Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Dan kun je een account aanmaken door op ‘Start nu’ te drukken.

3.
Welkom

Zodra je bent ingelogd, zie je direct een groot blok met ‘Welkom’.

Het is vooral fijn om met deze audio’s te beginnen als je nog nooit hebt gemediteerd. Ze leggen je uit wat mediteren is en geven praktische tips.
Als je vanaf het beginscherm naar beneden scrolt, zie je de andere thema’s met meditaties. Zo kun je de juiste meditatie kiezen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

De volgende thema’s zitten in de app:

4.
Mediteren

De app bevat meditaties van
3 tot 45 minuten.

Bij de meeste meditaties kun je kiezen tussen verschillende lengtes. Bij de meditatie ‘Dankbaarheid’ is het bijvoorbeeld mogelijk om 7, 10, 15 of 20 minuten te mediteren. Schuif de balk tot op de juiste lengte en download de meditatie door op het pijltje te drukken.

Tijdens het beluisteren van een meditatie kun je aan de balk onderaan zien hoelang de meditatie nog duurt.

Als een meditatie is afgelopen of als je deze tussentijds beëindigd hebt (door het kruisje rechtsboven), komt er een quote op het scherm tevoorschijn. Deze is per meditatie anders. Je kunt de quote delen op sociale media via de rode deelbutton. Het kruisje brengt je weer terug naar het beginscherm.

5.
Favorieten

Vind je een meditatie fijn? Met het hartje kun je de meditatie toevoegen aan je favorieten, zodat je deze de volgende keer makkelijk kunt vinden.

Wat kost het?

Je kan de app gratis downloaden

Je hebt dan toegang tot:

De zeven gratis meditaties zijn ingedeeld in momenten; Start je dag, Ontspanning, Korte Breaks, Inspiratie, Visualisatie, Geen stress en Slaap Lekker. 

Toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken?
Word premium member van Meditation Moments en krijg toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken. Lees hier alles over premium content.