30 dagen Meditation
Moments cadeau

Speciaal voor gebruikers van de DEPLAY Kids Tablet: 30 dagen lang toegang tot alle premium (kinder)meditaties en muziek in de Meditation Moments app.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

img-phones (3).png
kind met deplay tablet

Kindermeditaties vanaf jouw tablet

  • 19 meditaties speciaal gemaakt voor kinderen
  • Lullaby liedjes om bij weg te dromen
  • Een fijne manier om ontspannen de dag af te sluiten
  • En nog veel meer leuks voor ouders!

Gemaakt door experts voor jouw kids

  • Kindermeditaties ingesproken door kinderyogadocent Marieke van Ginneken en Michael Pilarczyk
  • Slaapverhaaltjes met een verborgen boodschap
  • Laat je kinderen ontprikkelen na een lange dag
  • Geschikt voor kinderen van alle leeftijden
lullabies in de meditation moments app

Zo ervaren gebruikers de Meditation Moments app

Jodie
Fantastische app
Wat een fantastische app, voor ieder moment is er een passende meditatie of een passend muziekstuk. Het heeft mij enorm veel inzicht gebracht, mijn kinderen (5 en 2 jaar) luisteren voor het slapen gaan altijd nog 1 of 2 kindermeditaties en ze zijn er dol op. We genieten allemaal van de rust en inzichten die de app ons brengt 🙏❤️
Shirly
Heel blij met deze app
Wat heb ik al vele uurtjes genoten van de mooie meditaties en muziek. Mijn dochter van 8 slaapt elke avond met "Michael muziek" in slaap, ook de kindermeditaties vind ze geweldig. Ons leventje is veranderd door jullie geweldig ontwikkelde app.. slapen was voor ons altijd lastig maar nu vinden we het heerlijk om te luisteren naar de muziek of meditaties. BEDANKT!!!
Lisa P.
Rust in ons gezin
Elke dag brengt deze mooie app liefde, dankbaarheid en rust in ons gezin. De inspirerende luisterboeken en de fijne meditaties en muziek zijn van enorme toegevoegde waarde ❤️🙏
Eline
Beste app
Wat ben ik blij met deze app! Ik gebruik hem nu 10 maanden elke dag. De meditaties en de boeken zijn fantastisch! Het heeft mij uit mijn burnout getrokken, geeft mij rust en heb weer zelfliefde gevonden. Zelfs mijn dochter van 12 gebruikt hem nu om te kunnen slapen. Dank je wel MM 🙏
Thijs
Echt een aanrader!
Dit is de eerste meditatie app die ik al voor langere tijd gebruik. Fijne meditaties met de rustgevende stem van Michael, grote keuze in verschillende korte en langere meditaties. Een extra grote plus de meditaties voor kinderen, mijn twee zonen luisteren er elke avond naar bij het gaan slapen.
meditation-1.svg
#1 meditatie app
in Nederland
Star 6-1.svg
4.9 sterren
gemiddelde beoordeling
award-1.svg
60K+ beoordelingen
in de App Stores
users-1.svg
1M+ gebruikers
op alle platformen

30 dagen Meditation Moments cadeau

Krijg 30 dagen lang toegang tot alle premium (kinder)meditaties en muziek in de Meditation Moments app.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

Deze aanbieding is in samenwerking met DEPLAY.