De reis naar persoonlijk geluk met Kelly Caresse

De reis naar persoonlijk geluk met Kelly Caresse

21 augustus 2023
Kelly Caresse

De 32-jarige moeder van vier dochters, onderneemster en influencer Kelly Caresse runt sinds twee jaar haar eigen online vrouwencommunity, waarin ze vrouwen coacht en begeleidt in hun persoonlijke groei. Haar eigen persoonlijke ontwikkeling, het volgen van verschillende opleidingen, waaronder NLP-practitioner, Reiki 1 en 2, de studie Spiritual Life Coaching, een opleiding tot ademcoach en het doen van ‘innerlijk werk’ maakte dit mogelijk. Maar haar hele reis naar persoonlijk geluk begon met het beoefenen van meditatie.

“Meditatie kwam op mijn pad tijdens mijn burn-out”

Kelly weet hoe belangrijk het is om regelmatig een momentje voor jezelf te nemen als je een gelukkig leven wilt leiden. Zelf kwam ze een paar jaar geleden in een burn-out terecht, waardoor meditatie op haar pad kwam. “Na het krijgen van 3 kinderen in 4 jaar, het veel te hoog gegrepen te hebben in mijn bedrijf en mezelf echt te zijn kwijtgeraakt, was meditatie de eerste tool die me hielp om weer te gaan leren luisteren naar mezelf.” Kelly was al een lange tijd een trouwe volger van Michael en besloot toen om de meditaties uit de Meditation Moments app te proberen.

“Ik kan niet meer zonder”

Zowel de gesproken meditaties als de muziek en oefeningen hielpen haar enorm om mindful te leven en geluk te vinden in de kleine momenten. “Waar ik eerst begon met vooral de geleide meditaties, kies ik nu ook regelmatig voor een stiltemeditatie. Of ik zet een fijne muziektrack uit de app op die mijn intentie versterkt. Mediteren brengt me thuis bij mezelf, zorgt ervoor dat ik in het hier en nu land en mijn ademhaling als gids kan gebruiken.” Kelly vertelt dat meditatie haar ook helpt om te ‘aarden’ en prikkels van buitenaf te verwerken. “Ik kan eigenlijk niet meer zonder,” vertelt ze.

Meditatie heeft Kelly vooral innerlijke rust gebracht. “Meditatie helpt me luisteren naar mijn innerlijke wijsheid en intuïtie. Ik ben hierdoor een veel gelukkiger persoon geworden en een liefdevollere en zachtere moeder.”

Kelly zet haar ervaring en wijsheid nu in als coach. Ze gelooft erin dat het delen van persoonlijke ervaringen helpt bij het helen van innerlijke pijn. “De kracht van community is een belangrijke pijler voor mij als coach. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het delen van ervaringen helpt andere vrouwen om dichter bij zichzelf en hun eigen geluk te komen.”

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis
Start gratis proefperiode

Wij geven geen medisch advies. Dit artikel is niet bedoeld om ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Heb je geestelijke of lichamelijke klachten en wil je medisch advies van een specialist? Raadpleeg dan altijd een (bedrijfs)arts of psycholoog.

Deel artikel

MeditationMoments
Slaap beter en stress minder met Meditation Moments - de #1 app voor meer rust in je hoofd. Meer dan 1 miljoen mensen gingen je al voor!


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis