Yoga met Caressa

22 februari 2023
Bewerkt op 21 februari 2024
Caressa Hesselmann

Caressa’s naam betekent ‘liefkozing, streling’, en volgens haar is dit precies wie ze is en wat ze inbrengt in alles wat ze doet.

Als kind groeide Caressa Hesselmann op in een spiritueel gezin. Er was altijd witte salie in huis en ze had een nieuwsgierigheid naar het mystieke. Op 21-jarige leeftijd, tijdens haar reis naar Australië, kwam ze erachter dat ze het vermogen had om energieën diep te voelen en zelfs te zien. Ze besloot om de rest van haar leven in dienst van het universum te leven.

Haar spirituele vermogen gebruikt ze nu in haar werk als yogadocent, kunstenaar, reiki-meester en kristallengenezer. Yoga maakt al deel uit van Caressa’s leven sinds haar jeugd. Het is de manier waarop ze keer op keer de weg naar zichzelf terugvindt. Ze gelooft dat yoga gaat over het verbinden met het hart, het cultiveren van bewustzijn en het creëren van een veilige ruimte om in onze ziel te duiken.

Caressa heeft diverse yoga- en energy healing-opleidingen afgerond. In haar lessen combineert ze vinyasa, yin en yoga nidra, naast verschillende healingtools.

Caressa beoefent yoga

Yoga in de Meditation Moments app

Je kunt Caressa’s yogalessen volgen in de Meditation Moments app. De lessen zijn speciaal gemaakt om te verstillen en helemaal tot rust te komen. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en de lessen bevatten geen moeilijke yogahoudingen. Het draait allemaal om het opnieuw in verbinding komen met je lijf en het voelen waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

De yogalessen uit de Meditation Moments app zijn te bekijken via desktop en mobiel en zijn geschikt voor alle niveaus. Er zijn korte sessies vanaf 6 minuten om je lichaam te stretchen en langere sessies van meer dan een half uur om je bewustzijn te vergroten en in verbinding te komen met jezelf. Een voorbeeld van zo’n sessie is Yoga om te verbinden met je hartsverlangen.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis
Start gratis proefperiode

Zwangerschapsyoga met Caressa

Ontdek ook Caressa's zwangerschapsyogalessen uit de collectie Zwangerschap. De zwangerschapsyoga met Caressa is geschikt voor beginners en ervaren yogi. 

liefdevolle zwangerschapsyoga

Werk dagelijks aan je welzijn met yoga. Probeer vandaag je eerste sessie.

Waar kan ik online yogalessen volgen?

In de Meditation Moments app kun je verschillende yogalessen volgen, geleid door Caressa. De lessen zijn speciaal gemaakt om te verstillen en helemaal tot rust te komen. Probeer je eerste sessie nu.

Zijn de yogalessen uit de Meditation Moments app geschikt voor beginners?

Ja, je hebt geen ervaring met yoga nodig om de yogalessen uit de Meditation Moments app te volgen. De lessen bevatten geen moeilijke yogahoudingen en je hoeft niet sportief of lenig te zijn om mee te doen.

Deel artikel

MeditationMoments
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en veel ontspannende momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis