Kindermeditaties door Marieke van Ginneken

Kindermeditaties door Marieke van Ginneken

24 januari 2023
Bewerkt op 28 maart 2024
Marieke van Ginneken

Maak kennis met zangeres, auteur van het boek Slaapkoppie en kinderyogadocent Marieke van Ginneken. Sinds haar deelname aan het eerste seizoen van Idols 20 jaar geleden, heeft Marieke een liefde voor de microfoon. En nu is Marieke de stem van de kindermeditaties in de Meditation Moments app.

Na een fulltime zangcarrière van twee jaar, ging Marieke terug naar school. Ze pakte haar werk in de hulpverlening op en rolde in de wereld van het stemacteren. Ze verzorgde als stemactrice o.a. de stem in: Koala broertjes, Jackie Chan en verschillende Disney series en reclames op tv en radio.

In 2021 richtte Marieke haar eigen yogastudio op: Kallumaan. Hier geeft ze samen met haar compagnon kinderyoga, Yin Yoga en easy Flow lessen. Door haar achtergrond in de hulpverlening en psychiatrie is de yogastudio toegankelijk voor volwassenen en kinderen met autisme, ADHD, hooggevoeligheid, eetproblematiek en depressie.

Meditaties voor kinderen in de Meditation Moments app

Nu is Marieke de stem van de kindermeditaties in de Meditation Moments app. In de geleide kindermeditaties (4 tot 14 minuten) vertelt ze een verhaal met een verborgen boodschap. De kindermeditaties uit de Meditation Moments app zijn geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Zelfs op jonge leeftijd kunnen kinderen namelijk al profiteren van de voordelen van meditatie.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis
Start gratis proefperiode

Kinderyoga met Marieke

Omdat de kindermeditaties zo goed in de smaak vielen, heeft Marieke ook yoga voor kinderen opgenomen. Kinderyoga laat kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met yoga en mindfulness, zodat ze leren hoe ze zelf rustig kunnen worden, hun energie kwijt kunnen en beter met hun gevoelens kunnen omgaan.

Wil je samen met je kinderen de wonderen van meditatie en mindfulness ontdekken? Alle kindermeditaties met Marieke van Ginneken en yogalessen kun je beluisteren in de Meditation Moments app.

Wie is Marieke van Ginneken?

Marieke van Ginneken is zangeres, auteur van het boek Slaapkoppie en kinderyogadocent. En nu is Marieke ook de stem van de kindermeditaties in de Meditation Moments app.

Kan mijn kind leren mediteren?

Alle kinderen kunnen al op jonge leeftijd profiteren van de voordelen van meditatie. Hoe vaker je samen met je kind(eren) mediteert, hoe sneller het een routine wordt en hoe meer effect het zal hebben.

Deel artikel

MeditationMoments
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en veel ontspannende momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis