Luisterboeken in de Meditation Moments app

Wil jij meer leren over persoonlijke ontwikkeling, mindset en succes? In de Meditation Moments app staan 4 prachtige luisterboeken, geschreven en ingesproken door Michael Pilarczyk. Deze kun je beluisteren met een premium abonnement.
Direct toegang tot alle boeken
master your mindset.png
Je Bent Zoals Je Denkt

Je Bent Zoals Je Denkt

Je Bent Zoals Je Denkt gaat over de kracht van je gedachten en hoe je door middel van die gedachten je dagelijks leven vormgeeft. Het boek leert je je eigen denkwijze beter te begrijpen en biedt praktische handvaten die je vandaag nog toe kunt passen.

Meer over luisterboek Je Bent Zoals Je Denkt

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich is een klassieker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset en succes. Dit boek is een Nederlandse vertaling door Michael Pilarczyk en leert je de formule voor een succesvol en voldaan leven.

Meer over luisterboek Think and Grow Rich

Think and Grow Rich
Master Your Mindset

Master Your Mindset

Master your Mindset is een boek over het begrijpen van je eigen denkwijze en hoe je die effectief kunt veranderen om je leven te verbeteren. Boordevol praktische lessen en vragenlijsten om actief mee aan de slag te gaan. 

Meer over luisterboek Master your Mindset

Dansen in de hemel

Dansen in de hemel is Michael Pilarczyck’s debuutroman. Het is een persoonlijke roman over liefde, dood, geld en geluk. Een aangrijpend verhaal met een diepere betekenis.

Meer over luisterboek Dansen in de hemel

Dansen in de hemel
meditation-1.svg
#1 meditatie app
in Nederland
Star 6-1.svg
4.9 sterren
gemiddelde beoordeling
award-1.svg
60K+ beoordelingen
in de App Stores
users-1.svg
1M+ gebruikers
op alle platformen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik luisterboeken luisteren?

Via de Meditation Moments app kun je de luisterboeken van Michael Pilarczyk beluisteren.

Waar kan ik Master your Mindset beluisteren?

Het boek Master your Mindset is als luisterboek beschikbaar in de Meditation Moments app. Het luisterboek is ingesproken door Michael Pilarczyk.

Waar kan ik Think and Grow Rich beluisteren?

Het boek Think and Grow Rich is als luisterboek beschikbaar in de Meditation Moments app. Het luisterboek is ingesproken door Michael Pilarczyk.

Heeft Meditation Moments ook luisterboeken?

Ja. Alle boeken van Michael Pilarczyk zijn als luisterboek beschikbaar in de Meditation Moments app. De luisterboeken zijn alleen beschikbaar voor premium leden van de app.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, muziek, en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.