Je Bent Zoals Je Denkt luisterboek

In Je Bent Zoals Je Denkt vertelt Michael Pilarczyk hoe je gedachten je realiteit creëren. Het boek leert je je eigen denkwijze beter te begrijpen en biedt praktische handvaten die je vandaag nog toe kunt passen. Je kunt Je Bent Zoals Je Denkt beluisteren via de Meditation Moments app.
Beluister in de app
img-phones-4-2.png
Mask group-2-2.png

Over het luisterboek Je Bent Zoals Je Denkt

  • Geïnspireerd door twee klassiekers: As a Man Thinketh van James Allen (1903) en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910)
  • Aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk
  • Leer leven in verbinding met de bron
  • Praktische handvaten om direct toe te passen
  • Een bestseller in Nederland
  • Een gemiddelde beoordeling van 4.5 via bol.com

Over de auteur

Michael Pilarczyk is auteur, spreker, en mindset en mindfulness coach. Hij schreef eerder de moderne bewerking van Think and Grow Rich en de bestsellers Master Your Mindset en Dansen in de Hemel.

Het is Michael zijn missie om mensen te helpen om hun mooiste leven te creëren. Hij richtte samen met Cindy Pilarczyk-Koeman de Mastermind Academy op en ontwikkelde met een team van programmeurs, designers en componisten de Meditation Moments app. Naast 200+ meditaties en muziektracks zijn alle luisterboeken van Michael Pilarczyk exclusief te vinden in de Meditation Moments app.

bg-3-1.png

Reviews

Dit is wat anderen over Je Bent Zoals Je Denkt schreven

22 juli
Pimderegt
Top boek!!!
12 maanden geleden was ik dakloos en verslaafd! Toen ik in de kliniek kwam ben ik een boek tegen gekomen van Michael en ik was meteen verkocht. Ik heb nu alle boeken van Michael gelezen en toegepast en het heeft gewerkt!! Ik volg Michael en Cindy op alle vlakken en ik hoop ze ooit te zien! Ook dit boek geeft me weer kracht om mijn dromen verder waar te maken.
1 januari
Meliss1994
Eye-opener
Wat ik fijn vind voorderest van het boek, buiten dat die dus fijn weg leest, vind ik dat het me met veel dingen duidelijk word wat er speelt bij me en waarom, en ik weet niet hoe ik het precies uit moet leggen alleen op de een of andere manier voel ik me "begrepen" en weet ik nu meer welke kant ik op kan. Ik denk dat dit wel een beter boek is om eerst te lezen en dan pas hoe je echt met je mind "omgaat" dmv het boek the science of getting rich, Wat Ook veel word geadviseerd in dit boek.
1 januari
MissJay
Life-changing
Zo mooi dat zulke mensen als Michael bestaan ! Dat de kennis en mogelijkheden gedeeld worden zodat iedereen daar toegang tot heeft . Sinds ik Michael zijn kennis heb gevonden heb ik veel inzicht en verklaringen gevonden . Dank je wel mooie mens!
21 juli
Lindavanmarrewijk
Fantastisch boek
Ik heb alle boeken van Michael gelezen. Dit boek is ook weer een bestseller. Het boek leest makkelijk, dat vind ik fijn. En de uitleg over onze mind, onze gedachten en het universum wordt heel mooi uitgelegd. Bij iedere bladzijde kon ik weer verder in de praktijk. Ik ga het boek nog een keer lezen en aantekenen maken, zodat ik het nog beter begrijp en ook kan toepassen. Want zonder actie, geen resultaat! Echt een aanrader voor als je nog op vakantie gaat.
7 april
AvanTinus
Zeer waardevolle oude theorie in nieuw jasje
Fantastisch boek met vele waardevolle inzichten. Een mooie vertaling door Michael en super tof dat de oude theorie in de huidige wereld nog steeds van toepassing is en werkt. Het is wel lastige stof, maar als je ervoor openstaat kun je er veel van leren.
18 september
Adajau
Beste investering!
Ik ben dit boek gaan lezen n.a.v. één van Michael zijn andere boeken ‘Master Your Mindset, leef je mooiste leven’. Het boek leest niet alleen makkelijk weg omdat de stof zo interessant is, maar heeft mij ook direct de positieve energie en motivatie gegeven daadwerkelijk iets met deze informatie te doen. Het gaf mij nieuwe inzichten en leert mij op een andere manier naar het leven, naar anderen en naar mijzelf te kijken.
icoon lotus
#1 meditatieapp
in Nederland
icoon ster
4.9 sterren
als gemiddelde beoordeling
icoon lintje
30k beoordelingen
op iOS en Google Play
icoon gebruikers
600k gebruikers
op alle platformen

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, muziek, en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.