Luisterboek Think and Grow Rich

Beluister Michael Pilarczyk’s Nederlandse vertaling van het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill (1937) via de Meditation Moments app en leer hoe je een succesvol en voldaan leven kunt creëren.
Beluister in de app
img-phones-3-2.png
Vrouw-master-your-mind-mock 2-2.png

Over het luisterboek Think and Grow Rich

  • Herschreven door Michael Pilarczyk in 2016
  • Leer de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd
  • Praktische, hedendaagse voorbeelden voor persoonlijk succes
  • De formule voor een succesvol en voldaan leven
  • Ruim 239 positieve reviews op bol.com met een gemiddelde van 4,7

Over de auteur

Michael Pilarczyk is auteur, spreker, en mindset en mindfulness coach. Hij schreef eerder de boeken Dansen in de Hemel en de bestsellers Master Your Mindset en Je Bent Zoals Je Denkt.

Het is Michael zijn missie om mensen te helpen om hun mooiste leven te creëren. Hij richtte samen met Cindy Pilarczyk-Koeman de Mastermind Academy op en ontwikkelde met een team van programmeurs, designers en componisten de Meditation Moments app. Naast 200+ meditaties en muziektracks zijn alle luisterboeken van Michael Pilarczyk exclusief te vinden in de Meditation Moments app.

bg-2-2.png

Reviews

Lees wat anderen van Think and Grow Rich vonden

17 juli
LasVegan
Mustread: maak werk van dromen en kies voor een rijker leven
Toen ik voor het eerst iets hoorde over het boek 'Think and Grow rich', was ik er sceptisch over. De boodschap in de titel sprak mij niet aan en de verhalen waren net iets te positief. Met name dat je alleen hoeft te denken om zo je dromen te verwezenlijken, echter niets is minder waar!
22 juli
EKoster
Handboek voor mijn business
Elk nieuw plan voor mijn onderneming werk ik uit aan de hand van dit boek. Het helpt me bij het maken van een gestructureerde planning, een kritische blik en vooral om te geloven in mijn plan. Werken aan succes met dit boek als mijn klankbord. Succes komt niet vanzelf, maar dit boek leert je het beste uit jezelf te halen en je plannen steeds te verbeteren en niet bij de eerste de beste tegenslag op te geven. Ik ben er super blij mee en raad het iedereen aan.
17 juli
AS82
Binnen no time resultaat!!
Dit boek inspireert en motiveert en barst van de energie om je doelen in beweging te gaan zetten. Binnen enkele weken zie je al resultaat als je het geheel gaat toepassen. Ongelooflijk! Mijn dank is groot naar Napoleon Hill( in spirit) en aan Michael Pilarzcyk en zijn team!!
1 januari
1707reiki
De sleutel tot succes
Het beste boek dat ik ooit heb gelezen en dat voor een boek uit 1937. Zoveel kennis en wijsheid. Ze zouden dit boek op de middelbare school verplicht op de boekenlijst moeten zetten. Een ieder kan van dit boek leren.
16 juli
JErbrink
Zelfontwikkeling 2.0
Dit is zo'n boek dat je niet een keer leest en terugzet in de kast. Hoewel deze versie daar zeker niet misstaat. Dit boek moet je écht lezen én bestuderen. Het lijkt geschreven voor mensen die materieel rijk willen worden, maar dat is een misvatting. Het gaat over geluk en succes in de volle breedte. Verwacht geen praktische gids met alleen maar tips, maar een boek dat je dwingt na te denken over jezelf. Wat wil je écht? En wát ga je doen om dat te bereiken?
14 november
MischaMusic
Ondernemersbijbel
Het boek dat elke ondernemer zou moeten lezen én herlezen! Een letterlijk oud & wijs boek, geschreven, vele decennia geleden, maar nog steeds van toepassing op hedendaagse ontwikkelingen in de maatschappij en zakenwereld. Prachtig herschreven door Michael Pilarczyk!
icoon lotus
#1 meditatieapp
in Nederland
icoon ster
4.9 sterren
als gemiddelde beoordeling
icoon lintje
30k beoordelingen
op iOS en Google Play
icoon gebruikers
600k gebruikers
op alle platformen

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, muziek, en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.