Dansen in de Hemel luisterboek

In Michael Pilarczyk’s debuutroman Dansen in de Hemel (2014), beschrijft hij een verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, goldwolven en grootheidswaan. Dansen in de Hemel is een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Je kunt het audioboek beluisteren via de Meditation Moments app.
Beluister in de app
img-phones-6-2.png
Mask group-3-1.png

Over het luisterboek Dansen in de Hemel

  • Michael Pilarczyk’s debuutroman
  • Een verhaal over verlangen, geld, geluk en echte liefde
  • Aangrijpend verhaal met een diepere betekenis
  • Een gemiddelde beoordeling van 4.4 op bol.com

Over de auteur

Michael Pilarczyk is auteur, spreker, en mindset en mindfulness coach. Hij schreef eerder de moderne bewerking van Think and Grow Rich en de bestsellers Master Your Mindset en Je Bent Zoals Je Denkt.

Het is Michael zijn missie om mensen te helpen om hun mooiste leven te creëren. Hij richtte samen met Cindy Pilarczyk-Koeman de Mastermind Academy op en ontwikkelde met een team van programmeurs, designers en componisten de Meditation Moments app. Naast 200+ meditaties en muziektracks zijn alle luisterboeken van Michael Pilarczyk exclusief te vinden in de Meditation Moments app.

YouriClaessensPhotography_CM-45_websize 1-2.png

Reviews

Lees wat anderen van Dansen in de hemel vonden

16 september
bintjewoetekeet
Levenslessen!!!
Dansen in de hemel zit vol levenslessen,het gaat over EMOTIE!Dit boek is zeer zeker niet oppervlakkig,juist heel RIJK voor wie durft te LEVEN!
8 september
KittyPayne
Michael is een kunstenaar!
Een prachtig boek waarin je vanaf de eerste bladzijde wordt meegenomen in de wereld van Mishka Kamadev en wat je tot het laatste woord niet meer loslaat. Je wordt meegesleurd in de meest prachtige momenten maar ook nare situaties die in het leven tegen kunt komen. Er is ruimte voor gevoel, voor interpretatie, voor identificatie maar er is ook ruimte voor eenheid, balans en hoop. Dit boek heeft veel verschillende lagen, ik ben benieuwd hoe jij haar leest!
1 januari
Liessel
zeer aangrijpend en meeslepend
Super mooi boek, aangrijpend meeslepend verhaal geschreven vanuit het hart met veel emotie. Zeer de moeite waard, in 2 dagen uitgelezen. Aanrader !!
6 juni
Bubbelsbabbelt
Zeer goed geschreven met emotie
Toen ik dit boek aan het lezen was kon ik niet meer stoppen. Het heeft mijn aandacht van begin tot de laatste letter getrokken.
1 januari
Raaijmakertje
Ontroerend
Wat een mooi maar vooral ontroerend boek! Door Master your mindset, de Roadmap, Podcasts en de tweedaagse vorige week in Barneveld, wist ik al wat vd verhaallijn. Daardoor had ik niet kunnen denken dat dit verhaal me zo zou aangrijpen! In 2 avonden uitgelezen. Dit geeft weer hoe belangrijk liefde en mindset zijn, helpt je relativeren en laat zien wat echt belangrijk is in het leven. Heel mooi geschreven!
1 juli
Dsmeijer
diepere betekenis van het leven
Een heerlijk boek om mee te nemen op vakantie en toch met je persoonlijke ontwikkeling bezig te kunnen zijn. Het leest makkelijk weg, maar tussen de regels door lees je de diepere betekenis van het leven.
icoon lotus
#1 meditatieapp
in Nederland
icoon ster
4.9 sterren
als gemiddelde beoordeling
icoon lintje
30k beoordelingen
op iOS en Google Play
icoon gebruikers
600k gebruikers
op alle platformen

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, muziek, en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.