Master Your Mindset luisterboek

Beluister Michael Pilarczyk’s bestseller Master Your Mindset via de Meditation Moments app. Leer hoe je door je eigen denkwijze te veranderen de kwaliteit van je leven kunt verbeteren — op persoonlijk, spiritueel en zakelijk gebied. 

Gebruik de praktische lessen en vragenlijst in het boek en creëer je mooiste leven, vanaf vandaag.
Beluister in de app
Master Your Mindset mock up
Master Your Mindset mock up

Over het luisterboek Master Your Mindset

  • Een boek vol lessen over persoonlijke ontwikkeling
  • Vragenlijst over zelfinzicht en de twaalfstappenstrategie
  • 250.000+ verkochte exemplaren
  • Een bestseller in Nederland
  • Genomineerd voor de NS Publieksprijs in 2022
  • Ruim 765 positieve reviews op bol.com met een gemiddelde van 4.8

Over de auteur

Michael Pilarczyk is auteur, spreker, en mindset en mindfulness coach. Hij schreef eerder de moderne bewerking van Think and Grow Rich en de bestsellers Dansen in de Hemel en Je Bent Zoals Je Denkt.

Het is Michael zijn missie om mensen te helpen om hun mooiste leven te creëren. Hij richtte samen met Cindy Pilarczyk-Koeman de Mastermind Academy op en ontwikkelde met een team van programmeurs, designers en componisten de Meditation Moments app. Naast 200+ meditaties en muziektracks zijn alle luisterboeken van Michael Pilarczyk exclusief te vinden in de Meditation Moments app.

Michael Pilarczyk

Reviews

Meer dan 250.000 mensen hebben Master Your Mindset gelezen

1 januari
Thejean72
Beter dan school
Ik las een passage uit het boek voor aan mijn zoon. Zijn reactie: “mag ik een dag vrij van school om dit boek te lezen? Hier leer je veel meer van dan een dag op school”.
7 september
LisanneTjin11
tot in tranen geroerd
Je wordt wat je gelooft. Niet wat je hoopt, wat je wenst of wat je wilt. Je wordt waar je diep vanbinnen echt van overtuigd bent. Dit zijn woorden die samen krachtige zinnen vormen, waar ik stil van werd en het na de eerste keer lezen nog een stuk of vijf keer opnieuw ben gaan lezen.
19 november
Marijketimmer
Topboek!
Wat een geweldig boek! Voor iedereen die iets anders met zijn/haar leven wil, maar niet weet hoe; begin met dit boek! Michael vertelt je precies de stappen die je moet nemen. Je moet wel durven om af te wijken van de gebaande paden, want die paden in je gedachtegangen gaan je niet verder helpen.
1 januari
Mxsasmaz
Wil je jezelf op topniveau ontwikkelen?
Dit was mijn eerste boek wat ik heb uitgelezen. Ik was iemand die totaal niet hield van lezen. Tot dat ik besloot een verandering in m'n leven te brengen. Ik wilde mezelf ontwikkelen. Kwam dit boek terecht. Nou dat was een van de beste keuzes in m'n leven. Want dankzij dit boek ben ik meer gaan lezen en anders gaan kijken in mezelf.
1 januari
LouiseRoelofs
Inspirerend!
Ik had het boek gekocht van Michael – Think and Grow Rich- de vertaling van Napoleon Hill. Ik had hem al gelezen van Napoleon Hill, maar ik vond het van Michael veel beter. Daardoor besloot ik Master Your Mindset te kopen. Het is een boek dat ervoor zorgt dat je gaat nadenken. Je bewust worden waar je nu eigenlijk mee bezig bent.
17 november
Diana8019
Geweldig boek
Ik heb hem in één adem uitgelezen en ga hem zeker vaker lezen. Het eerste deel neemt Michael je mee op zijn reis. Geweldig geschreven! Ik voelde mij als het jongetje in the never ending story! Ik werd volledig meegezogen in het verhaal en niets of niemand kon mij afleiden. Dankbaar voor zijn openheid, alsof je vanaf de zijlijn mee mag kijken.
icoon lotus
#1 meditatieapp
in Nederland
icoon ster
4.9 sterren
als gemiddelde beoordeling
icoon lintje
30k beoordelingen
op iOS en Google Play
icoon gebruikers
600k gebruikers
op alle platformen

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, muziek, en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.