Yoga met Marlon

18 juli 2023
Bewerkt op 9 augustus 2023
Marlon Leidsman

20 jaar geleden werd Marlon door een vriend voor het eerst meegenomen naar een yogales, en sindsdien kan hij niet meer zonder. Hij kocht dvd’s, begon dagelijks met oefenen en volgde twee verschillende opleidingen tot yogaleraar. Nadat Marlon tien jaar geleden begon met lesgeven, volgde hij nog een derde opleiding in Costa Rica om zijn kennis te verdiepen. De manier waarop yoga zijn lichaam uitdaagt, heeft ervoor gezorgd dat hij (op een positieve manier) verslaafd raakte.

Yoga met Marlon mockup.png

Voor Marlon is yoga een vorm van zelfzorg. Het is een moment om aandacht te geven aan zijn lichaam en geest, en om zichzelf wat welverdiende TLC (Tender Love and Care) te geven.

Yoga met Marlon in de Meditation Moments app

Samen met Marlon hebben we verschillende yogalessen opgenomen voor de Meditation Moments app, waaronder yin yoga, lichte power yoga en gentle yoga. De lessen zijn voor iedereen geschikt (van beginner tot ervaren yogi). Marlons lessen zijn een combinatie van speelsheid, uitdaging en ontspanning, waardoor je met een glimlach je mat zult verlaten.

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis
Start gratis proefperiode
Deel artikel

MeditationMoments
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en veel ontspannende momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis