Mediteren met Fajah Lourens

Mediteren met Fajah Lourens

24 januari 2023
Bewerkt op 9 augustus 2023
Fajah Lourens

Fajah Lourens brak in 2002 door als actrice met haar rol als Yasmin Fuentes in de Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast haar carrière als succesvolle actrice, ontwikkelde ze een voorliefde voor fitness en gezonde voeding. In 2013 begon Fajah het Instagram-account @mykillerbodymotivation en een gelijknamig platform met trainingsvideo’s. In een korte tijd groeide Fajah uit tot hét Nederlandse voorbeeld op het gebied van sport en voeding.

In 2016 lanceerde Fajah haar eerste bestseller: Killerbody Dieet. Het boek stond 78 onafgebroken weken in de lijst van bestverkochte boeken, waarvan 26 weken in de top vijf. Een jaar later kwam het vervolg uit: Killerbody 2. Ook dit boek kwam op de eerste plaats binnen in de lijst van bestverkochte boeken. Het derde boek uit de reeks kwam binnen op de vierde plaats. Begin 2021, lanceerde Lourens de herziene editie van haar eerste boek genaamd Killerbody Lifestyle. De focus van dit boek lag op voeding, sport en mindset voor een gezonde balans tussen body & mind.

Inmiddels is MKBM uitgegroeid tot een lifestylemerk dat staat voor gezondheid, balans, succes en spiritualiteit. Fajah heeft het haar levensmissie gemaakt om mensen te helpen voelen. Samen met Meditation Moments ontwikkelde ze de collectie Mediteren met Fajah, bestaande uit geleide meditaties die je opnieuw met jezelf in contact laten komen.

Mediteren met Fajah

Alle meditaties uit de collectie Mediteren met Fajah zijn geschreven en ingesproken door Fajah zelf. In de meditaties leert Fajah je voelen wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft, door naar je intuïtie te luisteren.

De collectie Mediteren met Fajah bestaat uit vier meditaties die je helpen om in contact te komen met je lichaam en keuzes te maken vanuit je hart:

 • Focus op je lichaam
  Je lichaam weet diep vanbinnen heel goed wat het nodig heeft. Deze lichaamsscan nodigt je uit om in contact te komen met de fysieke sensaties die je kunt waarnemen.
 • Luister naar je hart
  Je hart weet wie je echt bent. Alles wat je nodig hebt, is te vinden in jezelf. Ontdek wat je hart je te vertellen heeft.
 • Visualiseer jouw succes
  Visualiseer het succes dat je wilt behalen. Hoe zou het voelen als je jouw doel hebt bereikt? Wat zou je dan doen?
 • Open je derde oog
  Je derde oog staat in verbinding met je intuïtie. Alle antwoorden die je zoekt, bevinden zich in jou. Open je derde oog en maak contact met je alwetende zelf.
 • Liefde voor jezelf
  Tijdens deze meditatie creëer je een diepere verbinding met jezelf. Weet dat alles wat je nodig hebt te vinden is in jezelf.
  Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis
  Start gratis proefperiode

  Alle meditaties uit de collectie Mediteren met Fajah zijn te beluisteren via de Meditation Moments app.

  Wie is Fajah Lourens?

  Fajah Lourens brak in 2002 door als actrice op de Nederlandse televisie. In 2016 lanceerde ze haar eerste bestseller, The Killerbody Plan, en richtte ze haar eigen lifestylemerk MKBM op.

  Samen met Meditation Moments heeft Fajah de collectie Mediteren met Fajah ontwikkeld, die bestaat uit geleide meditaties die je opnieuw met jezelf in contact laten komen.

  Waar kan ik de meditaties van Fajah Lourens beluisteren?

  Alle meditaties uit de collectie Mediteren met Fajah zijn (exclusief voor premium gebruikers) te beluisteren via de Meditation Moments app. Probeer deze derde oog meditatie om je intuïtie te versterken.

  Deel artikel

  MeditationMoments
  De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en veel ontspannende momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.


  Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis