Transcendente Reizen met Marieke van Meijeren

Transcendente Reizen met Marieke van Meijeren

26 mei 2023
Bewerkt op 23 augustus 2023
Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’. Daarnaast is ze benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Samen met Marieke van Meijeren ontwikkelde Meditation Moments de collectie Transcendente Reizen: een reis naar een diepere connectie met jezelf.

Het verhaal van Marieke

Op haar zestiende was Marieke betrokken bij een ernstig brommerongeluk. Ze bevond zich op het randje van de dood en de artsen hadden weinig hoop op herstel. Tot ieders verbazing wist Marieke zichzelf volledig te herstellen. Deze bijzondere ervaring bracht haar terug naar de essentie van het leven en wie ze werkelijk is.

Na het ongeluk leefde Marieke een leven dat er perfect uitzag op papier. Ze koos voor een opleiding in de reclame, had haar eigen bedrijf en woonde in een fijn appartement. En toch voelde ze een leegte. Er miste iets. Het besef dat ze het roer moest omgooien, zorgde ervoor dat ze zich volledig richtte op het verdiepen, verhogen en ervaren van haar eigen bewustzijn. Haar hooggevoeligheid en wijsheid werden krachtige instrumenten die haar leidden en richting gaven.

Visie op het leven

Marieke realiseerde zich dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Door je bewust te worden van wie je werkelijk bent en zelf de schepper te zijn van je eigen leven, kun je ervaren wat je werkelijk wilt. Het verdiepen en verhogen van je bewustzijn kan niet alleen jezelf bevrijden, maar ook de wereld om je heen.

Haar visie op het leven heeft ervoor gezorgd dat Marieke nu veel wordt gevraagd als spreker en energie heler voor evenementen, retreats en businessprogramma’s. Marieke leidt met haar school (De Bewustzijn School) en visie de weg naar een hoger bewustzijn, met als doel bij te dragen aan de bevrijding van de wereld, de aarde en de mensheid.

Marieke van Meijeren transcendente reis.jpg

Transcendente reizen in de Meditation Moments app

Samen met Marieke van Meijeren heeft Meditation Moments Transcendente Reizen (TR) geschreven en ingesproken. Een transcendente reis is een reis die je maakt met je ziel, waarbij je gebruik maakt van je intuïtie. Het is een techniek die je helpt om diep in verbinding met je lichaam, geest en hart te komen, waardoor je in een hoger bewustzijn komt.

Tijdens een transcendente reis heb je toegang tot verschillende bewustzijnsniveaus en kun je naar verschillende plekken, ruimtes en levens reizen. Dit zorgt uiteindelijk voor een heel ontspannen gevoel. Maar het kan ook gebeuren dat er tijdens een reis veel emoties opkomen. Misschien vind je het moeilijk, raak je gefrustreerd of weet je het allemaal even niet meer. Gelukkig hoef je hier niets mee te doen tijdens jouw reis. Transcendente Reizen maakt je bewust van welke triggers en thema’s in jouw leven aandacht nodig hebben en helpt bij het oplossen hiervan. Het is een helende ervaring.

Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis
Probeer gratis

Transcendent reizen verhoogt je bewustzijn, versterkt je intuïtie en zorgt voor een diepere connectie met jezelf. Ben je klaar om zelf op reis te gaan? De collectie Transcendente Reizen vind je in de Meditation Moments app in de collectie Visualisatie.

Wie is Marieke van Meijeren?

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’. Daarnaast is ze benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd.

Wat is Transcendent Reizen?

Transcendent Reizen (TR) is een techniek die je in een hogere bewustzijnsstaat brengt. Dit versterkt je intuïtie en brengt je lichaam in een diepe ontspanning. Als je regelmatig transcendent reist, kan zich een deur naar de mystieke wereld openen.

Deel artikel

MeditationMoments
Slaap beter en stress minder met Meditation Moments - de #1 app voor meer rust in je hoofd. Meer dan 1 miljoen mensen gingen je al voor!


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis