Zwangerschapsyoga met Bonnie

Zwangerschapsyoga met Bonnie

21 februari 2024
Bewerkt op 1 mei 2024
Bonnie Warnars

Yogalerares Bonnie Warnars is opgevoed met het levensmotto ‘leven vanuit het luisteren naar het hart’. Met haar Nederlands/Indonesische achtergrond groeide ze op in de wereld van yoga. Op 13-jarige leeftijd bezocht ze al yoga- en meditatieworkshops op Bali bij de Yoga Barn, een plek waar ze nog graag terugkomt. Als aanstaande moeder heeft Bonnie samen met Meditation Moments zwangerschapsyogalessen ontwikkeld en opgenomen.

Bonnie begon haar carrière op jonge leeftijd als professioneel moderne danseres en theatermaker, waardoor ze op jonge leeftijd de wereld rondreisde. De strikte levensstijl van een danseres zorgde ervoor dat ze uit balans raakte, wat haar motiveerde om zich volledig op yoga te richten. Het werd Bonnie’s doel om terug te keren naar de essentie, om weer terug in balans te komen en ruimte te maken voor haar gevoeligheid.

Op het moment geeft Bonnie yogalessen bij De Nieuwe Yogaschool, The White Door Studio, Yoga Circle en Equal Yoga in Amsterdam. Naast actieve Vinyasa-yogalessen en herstellende yin-yogalessen, begeleidt Bonnie regelmatig ook sound healing-sessies, mantracirkels en meditaties. Voor Bonnie betekent yoga samenkomen met jezelf en met je omgeving. Als ze yogalessen geeft, ervaart ze een sterk gevoel van verbinding met de mensen om haar heen.

Bonnie staat bekend om haar speelse yogalessen, waarin ze altijd een thema verwerkt. Dit kan een fysiek thema zijn zoals een bepaalde yogahouding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Paradijsvogel-houding. Maar dit kan ook een spiritueel thema zijn. De les kan bijvoorbeeld geïnspireerd zijn op een mantra of een wijsheid uit de traditionele filosofie van yoga.

Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis
Start gratis proefperiode

Zwangerschapsyoga met Bonnie

Samen met Meditation Moments heeft Bonnie zwangerschapsyogalessen opgenomen die je tijdens de zwangerschap kunt doen. Je kunt de lessen van Bonnie vanaf het tweede trimester volgen. In Bonnie’s lessen staat de connectie met de baby en het ontdekken van je eigen lichaam centraal. Ze hoopt dat vrouwen na het volgen van haar lessen meer in hun eigen kracht staan. Ook wil ze laten zien dat de zwangerschap geen reden hoeft te zijn om minder te bewegen. Door het maken van de juiste aanpassingen en het luisteren naar je eigen lichaam, kan de zwangerschap juist enorm veel kracht brengen.

zwangerschapsyoga

Je vindt de zwangerschapsyogalessen met Bonnie in de collectie Zwangerschap in de Meditation Moments app.

Wie is Bonnie Warnars?

Bonnie Warnars is yogalerares bij De Nieuwe Yogaschool, The White Door Studio, Yoga Circle en Equal Yoga, waar ze yogalessen geeft. Ook begeleidt Bonnie sound healing-sessies, mantracirkels en meditaties.

Waar kan ik Bonnie’s yogalessen volgen?

Samen met Meditation Moments heeft Bonnie zwangerschapsyogalessen opgenomen die je tijdens de zwangerschap kunt doen. Je kunt de lessen van Bonnie vanaf het tweede trimester volgen.

Je vindt de zwangerschapsyoga met Bonnie in de collectie Zwangerschap in de Meditation Moments app.

Deel artikel

MeditationMoments
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en veel ontspannende momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.


Probeer Meditation Moments Premium 7 dagen gratis