30 dagen Meditation
Moments cadeau

Wat leuk dat jij (of iemand die je kent) bij de theatervoorstelling Rust in je hoofd aanwezig was! Wil je zelf ervaren hoe Meditation Moments voor meer rust in je hoofd kan zorgen? Probeer de premium versie van de app dan 30 dagen lang gratis, geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

theater-img2.png
theater-rust-in-hoofd.jpg

Meer rust in je hoofd met Meditation Moments

Moet jij ook zoveel van jezelf (of je partner, je werkgever, je kinderen…) en lijken er maar niet genoeg uren in een dag te zitten? Zoek de stilte in jezelf op met de Meditation Moments app.

 • Kom zonder stress de dag door
 • Krijg meer rust, helderheid en focus
 • Verbeter jouw slaapkwaliteit
 • Leef je mooiste leven

Onze meditaties en muziek zijn uniek geproduceerd

 • 200+ meditaties en muziek voor elk moment van de dag
 • Variërend van 3 tot 60 minuten
 • Sound healing, binaural beats, white noise
 • Voor volwassenen én kinderen
MediationMoments-Studio-2-1.jpeg
program@2x-1-1024x899-1-1.png

Meer dan meditaties en muziek alleen

 • Programma's over ademhaling, mindset en affirmaties
 • Alle luisterboeken van Michael Pilarczyk (t.w.v. €75,-)
 • 500+ inspirerende quotes
 • Maandelijks nieuwe content en functionaliteiten

Zo ervaren gebruikers de Meditation Moments app

18 oktober
Lieke
Top app!
Vorig jaar deze app gedownload en kan niet meer zonder. Michael’s stem is zo rustgevend en kalmerend. Als de angst en paniek weer toeslaat, open ik de app en dit helpt me ontzettend.
18 oktober
Crea
Super fijne app
Deze app is fantastisch. Na een drukke periode was het mediteren een beetje naar de achtergrond geschoven tot ik er opeens weer aan herinnerd werd doordat ik mij weer wat onrustig begon te voelen.
18 oktober
Bertine
Totale ontspanning😇
Heerlijk om je dag mee te starten of af te ronden, maar zeker ook om je rust op de dag te pakken. Het heeft mij weer doen doorslapen.🙏 Ze zijn constant in verbetering, dus geregeld nieuwe dingen op de app erbij, voor ieder wat wils.
11 oktober
Anja
Fijne, persoonlijke meditaties
Via mijn zoon ben ik in aanraking gekomen met de mediaties van Medical Moments. De rustige, aangename stem en de persoonlijke benadering van Michael maakt deze fijne meditaties helemaal geschikt voor mij! Aanrader!
11 oktober
Wil
Rust in mijn hoofd
December 2019 de app gedownload, wat een voorzienigheid is geweest. Afgelopen jaar zoveel aan gehad, betekend niet dat ik alleen maar Zen door het leven ga. Maar het helpt me wel degelijk om rustpunten te creëeren en de scherpe kanten van de stress van deze tijd te verzachten.
2 oktober
Juul
Fijne meditatie app
Heerlijk rustgevende muziek na een hectische dag 😊 En nummers geweldig om te dansen . Ook de visualisaties zijn fijn om te doen tijdens een rustpauze of wandeling. De keuze is reuze 😁 Groetjes van Juliëtte 💝
28 september
Dennis
Beste meditatie app die er is
Wat een geweldige app. Ik raad iedereen deze app aan en ik geef 5 sterren al beoordeling maar ik wil hierbij zeggen ik geef deze app 100 sterren zo goed top ik hoop er lang van te kunnen genieten Gr Dennis
19 september
Natharley
Fijne app
De keuze is reuze (in meditaties) maar ook de muziek, de luisterboeken en artikelen. De app is prettig in gebruik en mediteren is onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden.
6 september
Nathalie
Iedere cent waard!
Nog steeds iedere dag blij met deze aankoop! Naast de fijne stem van Michael, erg veel keus binnen de app. Mooie lay-out en fijn in gebruik. Een echte aanrader!
icon-1-4-1.png
#1 meditatie app
in Nederland
icon-2-4-1.png
4,9 sterren
gemiddelde beoordeling
icon-3-4-1.png
30k beoordelingen
op iOS en Google Play
icon-4-4-1.png
1M+ gebruikers
op alle platformen

30 dagen Meditation Moments cadeau

Meer rust in je hoofd? Krijg 30 dagen lang toegang tot alle premium meditaties en muziek in de Meditation Moments app

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.