Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, lessen, muziek en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.

Geen betaalgegevens nodig. Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

Voor jou scherm
image 309 (1)-1.png

Meer rust in je hoofd met Meditation Moments

Zoek de stilte in jezelf op met de Meditation Moments app:


  • Krijg meer rust, helderheid en focus
  • Verbeter jouw slaapkwaliteit en energieniveau
  • Kom zonder stress de dag door
  • Leef je mooiste leven

Wat krijg je als premium lid?

  • 300+ meditaties en muziektracks voor elk moment van de dag
  • Programma's over mindset, ademhaling en affirmaties
  • Alle luisterboeken van Michael Pilarczyk (t.w.v. €75+)
  • Slaapverhalen om makkelijker in slaap te vallen
  • Diverse yoga en Flow videolessen
  • Minder stress, betere slaap, meer energie
img (1) (1)-1.png

Zo ervaren gebruikers de Meditation Moments app

18 oktober
Lieke
Top app!
Vorig jaar deze app gedownload en kan niet meer zonder. Michael’s stem is zo rustgevend en kalmerend. Als de angst en paniek weer toeslaat, open ik de app en dit helpt me ontzettend.
18 oktober
Crea
Super fijne app
Deze app is fantastisch. Na een drukke periode was het mediteren een beetje naar de achtergrond geschoven tot ik er opeens weer aan herinnerd werd doordat ik mij weer wat onrustig begon te voelen.
18 oktober
Bertine
Totale ontspanning😇
Heerlijk om je dag mee te starten of af te ronden, maar zeker ook om je rust op de dag te pakken. Het heeft mij weer doen doorslapen.🙏 Ze zijn constant in verbetering, dus geregeld nieuwe dingen op de app erbij, voor ieder wat wils.
11 oktober
Anja
Fijne, persoonlijke meditaties
Via mijn zoon ben ik in aanraking gekomen met de mediaties van Medical Moments. De rustige, aangename stem en de persoonlijke benadering van Michael maakt deze fijne meditaties helemaal geschikt voor mij! Aanrader!
11 oktober
Wil
Rust in mijn hoofd
December 2019 de app gedownload, wat een voorzienigheid is geweest. Afgelopen jaar zoveel aan gehad, betekend niet dat ik alleen maar Zen door het leven ga. Maar het helpt me wel degelijk om rustpunten te creëeren en de scherpe kanten van de stress van deze tijd te verzachten.
2 oktober
Juul
Fijne meditatie app
Heerlijk rustgevende muziek na een hectische dag 😊 En nummers geweldig om te dansen . Ook de visualisaties zijn fijn om te doen tijdens een rustpauze of wandeling. De keuze is reuze 😁 Groetjes van Juliëtte 💝
28 september
Dennis
Beste meditatie app die er is
Wat een geweldige app. Ik raad iedereen deze app aan en ik geef 5 sterren al beoordeling maar ik wil hierbij zeggen ik geef deze app 100 sterren zo goed top ik hoop er lang van te kunnen genieten Gr Dennis
19 september
Natharley
Fijne app
De keuze is reuze (in meditaties) maar ook de muziek, de luisterboeken en artikelen. De app is prettig in gebruik en mediteren is onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden.
6 september
Nathalie
Iedere cent waard!
Nog steeds iedere dag blij met deze aankoop! Naast de fijne stem van Michael, erg veel keus binnen de app. Mooie lay-out en fijn in gebruik. Een echte aanrader!
6 april
Lisa P.
Ontspannen met het hele gezin
Ik ben enorm dankbaar dat ik vorig jaar deze app heb aangeschaft. Elke dag brengt deze mooi app liefde, dankbaarheid en rust in ons gezin. De inspirerende luisterboeken en fijne meditaties en muziek zijn van enorme waarde. 🤍
meditation-1.svg
#1 meditatie app
in Nederland
Star 6-1.svg
4.9 sterren
gemiddelde beoordeling
award-1.svg
60K+ beoordelingen
in de App Stores
users-1.svg
1M+ gebruikers
op alle platformen

Probeer Meditation Moments 7 dagen gratis

Krijg toegang tot alle premium meditaties, muziek en luisterboeken. Je zit nergens aan vast. Geen betaalgegevens nodig.

Geen betaalgegevens nodig. Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.