Isabelle: “Al die positieve quotes werkten me eerst enorm op mijn zenuwen. Nu plaats ik ze zelf”

5 juli 2021

In dit artikel vertelt Isabelle over haar ervaringen met mediteren.

‘Ik ben opgegroeid met meditatie, maar ben dit in de loop der jaren steeds minder gaan doen. Vier jaar geleden ben ik gescheiden en tijdens de laatste jaren van mijn huwelijk heb ik nooit meer tijd gemaakt voor meditatie, omdat ik compleet gestrest en ongelukkig was.’

‘Het werkte me enorm op mijn zenuwen’

‘In 2019 zat ik er echt doorheen en mijn nichtje was op dat moment herstellende van een zware periode. Zij postte vaak quotes van de Meditation Moments App en dat werkte me eerlijk gezegd op mijn zenuwen. Ik had zoiets van: “ja ja, allemaal leuk en aardig, maar er mag eerst wel eens iets positiefs gebeuren om me positiever te voelen.”

Tot ze me begin 2020 aanraadde om de app te proberen. Toen heb ik een week lang gratis meditaties gedaan en daarna direct een abonnement afgesloten. Het was zo rustgevend. Het liefst luister ik tijdens meditaties naar de stem van een man en de stem van Michael doet gewoon iets met je, hij heeft zo’n rustig stemtimbre.’

‘Positiviteit moet uit mezelf komen’

‘Ik mediteer twee keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds. ’s Ochtends drink ik een kop koffie en nestel me dan rustig in een stoel met een meditatie in mijn oren. Mijn kinderen weten dan: ze luistert naar Michael dus we moeten haar met rust laten.

Het heeft voor veel rust in mijn hoofd gezorgd. Ik leerde dat er niet iets positiefs hoeft te gebeuren om me positief te voelen, maar dat dit uit mezelf moet komen. Het maakte me sterker zodat ik stappen kon ondernemen.

‘De app is een katalysator geweest’

Ook ben ik echt op ontdekkingsreis gegaan naar mezelf. Tijdens mijn huwelijk was ik mezelf helemaal kwijtgeraakt en de app heeft het proces in gang gezet om mezelf weer te vinden, te groeien, sterker te worden en op die manier mijn kracht te vinden. De app is een soort katalysator geweest.

Ik ben Meditation Moments beetje bij beetje gaan volgen op sociale media, heb ook Maximum Potential van de Mastermind Academy gedaan en ben boeken gaan lezen over thema’s als hoogsensitiviteit, narcisme en verlatingsangst. En dat allemaal door met de app ‘verplicht’ tot mezelf te komen en te gaan reflecteren op wie ik ben en wat ik wil. En die quotes? Die post ik nu ook zelf op Instagram!’

Wil jij ook ervaren wat meditatie kan doen? Probeer de Meditation Moments App gratis uit.

Blog delen:
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en heel veel relaxte momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.

Probeer Meditation Moments 10 dagen gratis

Download de app

Ook interessant

Testheading

Slaap beter

Slaap beter

Stress minder

Stress minder

Focus meer

Focus meer

Probeer Meditation Moments Premium 10 dagen gratis en krijg toegang tot alle meditaties en muziek.
Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

Beter slapen,
minder stress,
meer focus.

Probeer Meditation Moments Premium
10 dagen gratis en krijg toegang tot alle meditaties en muziek.*

* Geen abonnement - geen betaalgegevens nodig.