in 10 dagen meer rust in je hoofd!?

Probeer Meditation Moments Premium 10 dagen gratis en krijg toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken.*

* Geen abonnement - geen betaalgegevens nodig.

10 dagen gratis proberen:

Geniet van Meditaties en Muziek
door Michael Pilarczyk

Gratis meedoen


Je kan 10 dagen gebruik maken van alle premium content in onze app.

Stap 1: Meld je hier gratis aan.
Stap 2: Download de app via Google Play of de App store (iOS)
Stap 3: Geniet van alle premium content! Je krijgt van ons gedurende 10 dagen de meditatie van de dag toegestuurd. Veel plezier!

De Meditation Moments app is geschikt voor alle niveaus. Van beginners tot gevorderden. Na 10 dagen zal je beter slapen en ervaar je minder stress en meer focus. Probeer het nu gratis en deel ons je ervaring. Geen betalingsgegevens nodig. Je zit dus nergens aan vast.

Dit zeggen onze fans

- Kimberley Hoevers
“Van de stem van Michael word je helemaal zen,”
Lees verder
De app is super fijn in gebruik en de muziek is echt heerlijk. Ik gebruik de app iedere avond voor het slapen gaan en luister dan 10 of 20 minuten naar slaapmuziek, daarna slaap ik echt heerlijk. Het brengt me rust in mijn hoofd voor het slapen gaan en brengt balans in mijn gedachten. Van de stem van Michael word je helemaal zen, echt zo fijn!
- Marleen Fokke
“De binaural muziek is heel erg fijn om mee te studeren. …”
Lees verder
Ik word heel erg blij van deze app. De meditaties gebruik ik vrijwel dagelijks, soms tweemaal per dag en de binaural muziek is heel erg fijn om mee te studeren. Ik heb het idee dat mijn zelfbeeld en concentratievermogen enorm groeien door het gebruik van deze app! Bedankt voor het maken van de app
- Natascha Peeters
“Ik slaap veel beter…”
Lees verder
Deze app heeft me echt mijn nachtrust teruggegeven...18 jaar al sliep ik weinig en kort en nu sinds bijna 1 maand gebruik ik deze app en val ik heerlijk in slaap.
- Lesley Vandael
“Een heerlijk momentje rust voor mezelf...”
Lees verder
Ik gebruik de app nu 1,5 jaar. Wat een heerlijk momentje rust voor mezelf, elke dag opnieuw! Het aanbod van de meditaties is enorm breed en de luisterboeken zijn een mooi extraatje. Ik raad het iedereen aan die graag meer rust, energie en positiviteit in zijn/haar leven wil verwelkomen!! ❤🙏🏻🙏🏻
Previous
Next

300.000+ mensen genieten dagelijks van de Meditation Moments app

Geniet van 50+ uur aan rustgevende muziek

Binaural beats

Relaxte muziek voor diepe ontspanning & focus

Na ja aanmelding heb je direct toegang tot meer dan 50+ uur ontspannende (achtergrond)muziek. Hierbij worden speciale geluiden en frequenties gebruikt, die een rustgevend effect hebben. Perfect als achtergrond tijdens het werk of voor diepe slaap.

Meer focus: 
Steeds meer van onze members gebruiken de Binaural Beats om beter te focussen tijdens hun werk. De muziek zorgt voor minder afleiding en een diepere focus waardoor de productiviteit stijgt. Probeer het zelf!

100+ meditaties en visualisaties

Kindermeditaties

Mindfulness oefeningen voor de kleintjes

De kindermeditaties uit de Meditation Moments app zijn eenvoudige, rustgevende geleide meditaties. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren. Ook heerlijk om samen te doen voor het slapen gaan. Als ouders krijg je zo de kans aan het eind van een drukke dag samen met je kind(eren) een paar minuten te ontspannen.

Je kind leert door het luisteren naar de meditaties over thema’s als vertrouwen, eigenwaarde, loslaten, liefde, dankbaarheid, de ademhaling, de kracht van visualiseren, positieve gedachten en affirmaties.

“Wow, dit heeft een enorm rustgevend effect bij onze kinderen. Ik vind het zélf eigenlijk ook heerlijk om naar te luisteren na een drukke dag op werk. Heel fijn om zo samen met je kinderen de dag af te sluiten.”

Nederlandse meditaties

door Michael Pilarczyk

‘Mijn reis op zee en de heilige ervaring in de tempel op Bali leerden mij hoe belangrijk het is om te mediteren, stil te zijn en te ervaren wie je in essentie bent. We zijn niet onze gedachten, onze gevoelens, onze steeds terugkerende, favoriete problemen. Ook al denken we vaak van wel. Als je mediteert kun je afstand nemen en waarnemen dat gedachten en gevoelens komen en gaan.

De geleide meditatie is een vast onderdeel van onze live-events. Zelfs de meest nuchtere, sceptische bezoekers ervaren op dit soort dagen dat er tijdens die meditaties iets magisch gebeurt. Ik zie mensen huilen, lachen, bijna verliefd zijn op het leven. Ogen die weer gaan stralen. Harten die opengaan. Mensen die zich oprecht dankbaar voelen. Alle positieve reacties tijdens onze events, maar ook naar aanleiding van de live-meditaties op Facebook, waar soms meer dan duizend personen aan deelnemen, doen ons beseffen hoe groot de vraag is naar goede Nederlandstalige meditaties. En ik begrijp dat wel. We leven in een hectische tijd, mensen zijn drukker dan ooit. Veel mensen hebben het gevoel dat ze zoveel moeten. Het enige wat je echt moet doen is een moment rust nemen.’

Ook minder stress ervaren?

Sluit je aan bij onze community!

#1 Meditation App

In Nederland

4.8 stars

Gemiddelde beoordeling

11k Reviews

Voor iOS en Google Play

400k gebruikers

Op alle platformen

Probeer Meditation Moments 10 dagen gratis

Inclusief de 3 luisterboeken van Michael Pilarczyk.

Geen zorgen, geen betalingsgegevens nodig.

Slaap beter.
Stress minder.
focus meer.

400.000+ gebruiken de app dagelijks.