Beter slapen

Minder stress

Meer focus

Probeer Meditation Moments Premium 10 dagen gratis en krijg toegang tot alle meditaties en muziek.
Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

10 dagen
gratis proberen:

Geniet van meditaties en muziek
door Michael Pilarczyk

Gratis meedoen


Je kan 10 dagen gebruik maken van alle premium content in onze app.

Stap 1: Meld je hier gratis aan.
Stap 2: Download de app via Google Play of de App store (iOS)
Stap 3: Geniet van alle premium content! Je krijgt van ons gedurende 10 dagen de meditatie van de dag toegestuurd. Veel plezier!

De Meditation Moments app is geschikt voor alle niveaus. Van beginners tot gevorderden. Na 10 dagen zal je beter slapen en ervaar je minder stress en meer focus. Probeer het nu gratis en deel ons je ervaring. Geen betalingsgegevens nodig. Je zit dus nergens aan vast.

Ervaringen met de Meditation Moments app

100K+ mensen genieten dagelijks
van de Meditation Moments app

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

50+ uur aan relaxte muziek

Binaural beats

Relaxte muziek voor diepe ontspanning & focus
Na ja aanmelding heb je direct toegang tot meer dan 50+ uur ontspannende (achtergrond)muziek. Hierbij worden speciale geluiden en frequenties gebruikt, die een rustgevend effect hebben. Perfect als achtergrond tijdens het werk of voor diepe slaap.

Meer focus: 
Steeds meer van onze members gebruiken de Binaural Beats om beter te focussen tijdens hun werk. De muziek zorgt voor minder afleiding en een diepere focus waardoor de productiviteit stijgt. Probeer het zelf!

100+ meditaties & visualisaties

Toegang tot alle meditatie albums van Michael Pilarczyk!

Kindermeditaties

Mindfulness oefeningen voor de kleintjes

De kindermeditaties uit de Meditation Moments app zijn eenvoudige, rustgevende geleide meditaties. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren. Ook heerlijk om samen te doen voor het slapen gaan. Als ouders krijg je zo de kans aan het eind van een drukke dag samen met je kind(eren) een paar minuten te ontspannen.

Je kind leert door het luisteren naar de meditaties over thema’s als vertrouwen, eigenwaarde, loslaten, liefde, dankbaarheid, de ademhaling, de kracht van visualiseren, positieve gedachten en affirmaties.

“Wow, dit heeft een enorm rustgevend effect bij onze kinderen. Ik vind het zélf eigenlijk ook heerlijk om naar te luisteren na een drukke dag op werk. Heel fijn om zo samen met je kinderen de dag af te sluiten.”

Nederlandse meditaties

Door Michael Pilarczyk

Alle geleide meditaties zijn ingesproken door Michael Pilarczyk. Michael is mindset- en mindfulnesscoach, auteur van de bestseller Master Your Mindset en medeoprichter van Meditation Moments. Achter Michael staat een gepassioneerd team van marketingexperts, programmeurs en componisten die elke dag samenwerken om zoveel mogelijk mensen een dagelijks momentje rust te laten ervaren.

#1 meditatieapp

in Nederland

4.9 sterren

als gemiddelde beoordeling

30k beoordelingen

op IOS en Google Play

600k gebruikers

op alle platformen

Probeer Meditation Moments Premium gratis

En krijg 10 dagen toegang tot alle premium meditaties, programma’s en muziek.
Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy policy.
© Meditation Moments. All rights reserved